Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- VR topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
Ez szerintem nettó baromság, hogy a HBO max-n kevés a tartalom és 2 hét alatt végig nézed........ De ezen inkább nem kéne vitázni.... Azért HBO tartalmak, Warner tartalmak és Cartoon tartalmak nem olyan kevesek..... HBO Go amit írsz az pedig március eleje óta nincsen.....
-
RVR400
veterán
Én mindig elgondolkozok, hogy csak én vagyok-e ennyire vidéki, hogy elvagyok a 80eFt-os LG házimozival, meg a kadenciahelytelen lejátszással egy 55"-os TV-n otthon, és képes vagyok akár csak fullHD-ban is megnézni egy filmet, és mindenki másnak milliós hangrendszere van, mert abszolút hallása van, és ehhez még a kadenciahelyesség is kell, mert még abszolútabb, és még abszolút látása is van, hogy nem tud élvezni egy filmet, ha ezek a dolgok nincsenek meg...
Ne vegyétek magatokra, de a cellux-szal megragasztott diafilmtől, és a tesó béna olvasásától, meg a Videoton Super Star 12 vs agyonnézett VHS szalagkombótól úgy elmentünk ebbe az irányba, hogy az valami hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Így meg is van a válasz.
Vhiktor