Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
elnézést, ha nem köszöntem meg! utólag IS köszönöm a segítséged természetesen!
ezt tudtam, mármint hogy ha a mikrofont bekapcsolom, akkor eltűnnek. de nekem eddig is ki volt kapcsolva és nem világítottak. érted? ez ellentmondás... tegnap fél óráig nem világítottak. aztán egyszer csak megint...
értem én, hogy ez jóformán csak engem idegesít, de én pl. egyszer sem panaszkodtam képminőségbeli hibára (pedig biztosan van nálam is, de nem zavar)... szóval kinek mi a nyűgje. nekem az, ha valaminek nem tudom az ok-okozati összefüggését. na az zavar...köszönöm még egyszer, hogy utánanéztél, és belinkelted!
@edit: az android settingsnél hol tiltom???!!! nem találtam ilyet! csak az aklalmazás engedélyeknél tudom elvenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest