Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
elnézést, ha nem köszöntem meg! utólag IS köszönöm a segítséged természetesen!

ezt tudtam, mármint hogy ha a mikrofont bekapcsolom, akkor eltűnnek. de nekem eddig is ki volt kapcsolva és nem világítottak. érted? ez ellentmondás... tegnap fél óráig nem világítottak. aztán egyszer csak megint...
értem én, hogy ez jóformán csak engem idegesít, de én pl. egyszer sem panaszkodtam képminőségbeli hibára (pedig biztosan van nálam is, de nem zavar)... szóval kinek mi a nyűgje. nekem az, ha valaminek nem tudom az ok-okozati összefüggését. na az zavar...köszönöm még egyszer, hogy utánanéztél, és belinkelted!
@edit: az android settingsnél hol tiltom???!!! nem találtam ilyet! csak az aklalmazás engedélyeknél tudom elvenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor