Hirdetés
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgaroczel
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszönöm a segítséget! A Wifit akkor hagyom a francba
Viszont az iskolás lenémítós profilt be szeretném álltani! Meg lehet valahogy úgy oldani, hogy 7-től óránként ellenőrizze le hogy az iskolában vagy-e, és ha mondjuk 9-ig azt kapja hogy nem, akkor kapcsolja ki az ellenőrzést, ha viszont azt adja hogy az iskolában vagyok akkor ellenőrizze tovább óránként egészen addig amég iskolán kívül nem vagyok (tehát elindultam haza)? 
-
HUNgaroczel
tag
Sziasztok!
Új vagyok a Tasker világában és a segítségetek szeretném kérni. Már beállítottam hogy, ha hazaérek és rácsatlakozik az itthoni wifire, akkor kiveszi a pattern lockot és lekapcsolja a mobilnetet. Most azt szeretném a lehető legoptimálisabban megoldani, hogyha elmegyek itthonról kapcsolja le a wifit, ha meg hazaérek akkor kapcsolja fel. Megoldható valahogy? Próbáltam úgy hogy a helyet elmentem és GPS alapján, de az félek hogy sokat fogyaszt, mert 2 percenként felvillan a helykereső ikonja. Kisvárosban élek, tehát a cella információk nem sokat segítenek.
Másik, azt is meg lehet valahogy oldani hogy amikor beérek az iskolában automatikusan lehalkítsa magát?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4275
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont az iskolás lenémítós profilt be szeretném álltani! Meg lehet valahogy úgy oldani, hogy 7-től óránként ellenőrizze le hogy az iskolában vagy-e, és ha mondjuk 9-ig azt kapja hogy nem, akkor kapcsolja ki az ellenőrzést, ha viszont azt adja hogy az iskolában vagyok akkor ellenőrizze tovább óránként egészen addig amég iskolán kívül nem vagyok (tehát elindultam haza)?