Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gery2123
üzenetére
Köszönöm szépen

Nekem a wifi connencted tökéletes, van két router a házban, ami teljesen lefed mindent, még az udvart, garázst is

Picit érthetetlen számomra akkor ez a Wifi near, hogy Neked se ment vele az exit task, én pedig a Phone -> Cell near -el váltom ki a wifi és mobil adatforgalom automatikus kapcsolgatását, pedig Wifi near sokkal jobb lenne.
De ez sem tökéletes, éppen most 5 perce látom, hogy átkapcsolt mobilnetre és lement a wifi -ről, pedig itt ül a telefon mellettem otthon.
Fogtam újra scanneltem a tornyokat és visszaállt mindent ahogyan szeretném
Tehát lehet ez sem a legstabilabb megoldás..Lehet ez a wifi near telefon függő is, hogy némelyiken megy, másikon pedig nem?
Pl. nekem ez az első telefonom amin nem megy a lockscreen kikapcsolása sem, ha az otthoni hálózatra csatlakoztatva vagyok, pedig eddig akárhány készüléken próbáltam mindegyiken ment
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- EAFC 26
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Tehát lehet ez sem a legstabilabb megoldás..