- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Milyen egeret válasszak?
- Google Chromecast topic
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
S_xperia_S #52 üzenetére
Egyébként nem egyszerűbb megnyomni a "hangerő le" gombot, mint forgatni a telefont?
Amúgy így utólag: csörgés közben is működik a Ringer volume átállítása a Task-ban, de amint megszűnik a Context: orientation/face down, úgy újra csörögni fog.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
S_xperia_S #52 üzenetére
Ezen már én is túlestem.
Ha jól tévedek, akkor az "in-call volume" egy rendszer beállítás. Vagyis az éppen folyamatban lévő hívást nem befolyásolja. Neked a "silence ringer" kéne, csak hát Google nagytesó azt megtíltotta.
Nekem is hiányzik ez a funkció. De mióta Taskert használok, már legalább értem, h az android-os kütyük miért nem tudják ezt a fícsőrt Gingerbread óta.szerk: ha csengőhangot szerettél volna némítani, akkor amúgy se "in-call volume" (mivel ez a beszéd hangerő), hanem "ringer volume". De a lényegen nem változtat.
Vagyis annyiban, h az in-call hangerőt menet közben is lehet módosítani gondolom - hisz az OS is ezt csinálhatja, amikor nyomogatod a hangerő gombot.
(#51) bohoc71
És mi is az, amit szeretnél? Tasker backup és import/export fájlok az SD kártyán vannak, ha ezt keresed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest