Hirdetés
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgaroczel
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszönöm a segítséget! A Wifit akkor hagyom a francba
Viszont az iskolás lenémítós profilt be szeretném álltani! Meg lehet valahogy úgy oldani, hogy 7-től óránként ellenőrizze le hogy az iskolában vagy-e, és ha mondjuk 9-ig azt kapja hogy nem, akkor kapcsolja ki az ellenőrzést, ha viszont azt adja hogy az iskolában vagyok akkor ellenőrizze tovább óránként egészen addig amég iskolán kívül nem vagyok (tehát elindultam haza)? 
-
glaci
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Én meg egy csomót "szenvedtem" vele, hogy beprogramozzam arra, hogy mindig csak maximum egy kapcsolat legyen aktív tértől és időtől függően.
Ezek szerint teljesen felesleges volt és tarthatnám csak egyszerűen állandóra bekapcsolva mindkettőt?
(Bár ezen már én is gondolkodtam régebben, hogy a Tasker állandó futtatása nem emészt-e fel több energiát, mint amit a segítségével megspórolok!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Házimozi rendszer
- ÚJ HP Victus Gaming Laptop Ryzen 7 8845HS / RTX 4060 16GB RAM 1TB SSD Gari
- Iphone 11 Pro Asztroszürke 64 gb hibátlan állapotú
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Viszont az iskolás lenémítós profilt be szeretném álltani! Meg lehet valahogy úgy oldani, hogy 7-től óránként ellenőrizze le hogy az iskolában vagy-e, és ha mondjuk 9-ig azt kapja hogy nem, akkor kapcsolja ki az ellenőrzést, ha viszont azt adja hogy az iskolában vagyok akkor ellenőrizze tovább óránként egészen addig amég iskolán kívül nem vagyok (tehát elindultam haza)?