Új hozzászólás Aktív témák
-
Karnicsp4p4
friss újonc
Hello!
Konkrétan évekig foglalkoztam a Taskerrel, de már régebben, mikor még minden telefonomat rootoltam, stb. (S3-S4 időszak környékén)
A kérdésem az lenne, hogy van egy sima stock (nem rootolt) S8-as készülékem, amin egyszerűen sehogy sem tudom megoldani, hogy normálisan működjön a program pár profilja.
A problémám az, hogy régebben tökéletesen működött a profil, hogy pl. automatikusan bekapcsolja a mobilnetet, ha megnyitok egy appot (amit csak házon kívül használok) és egyéb hasonló dolgok. Most pedig vagy nem fut rendesen a háttérben, vagy nem érzékeli az app indításokat, de nem működnek az ilyen profiljaim. (Próbáltam már újrarakni a Taskert, máshogy beállítani a profilokat és hasonlók...)
Erre tudtok esetleg valamilyen megoldást? (Rootolni nem szeretném, ha elkerülhető)
5.9.3-as Tasker verziót használok, Android 9, One UI 1.0 verzió a készülék (SM-G950F)
Pls Hölp!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi