Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karnicsp4p4
friss újonc
Hello!
Konkrétan évekig foglalkoztam a Taskerrel, de már régebben, mikor még minden telefonomat rootoltam, stb. (S3-S4 időszak környékén)
A kérdésem az lenne, hogy van egy sima stock (nem rootolt) S8-as készülékem, amin egyszerűen sehogy sem tudom megoldani, hogy normálisan működjön a program pár profilja.
A problémám az, hogy régebben tökéletesen működött a profil, hogy pl. automatikusan bekapcsolja a mobilnetet, ha megnyitok egy appot (amit csak házon kívül használok) és egyéb hasonló dolgok. Most pedig vagy nem fut rendesen a háttérben, vagy nem érzékeli az app indításokat, de nem működnek az ilyen profiljaim. (Próbáltam már újrarakni a Taskert, máshogy beállítani a profilokat és hasonlók...)
Erre tudtok esetleg valamilyen megoldást? (Rootolni nem szeretném, ha elkerülhető)
5.9.3-as Tasker verziót használok, Android 9, One UI 1.0 verzió a készülék (SM-G950F)
Pls Hölp!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- Samsung Galaxy S25 512GB HIBÁTLAN!ÚJSZERŰ!Kártyafüggetlen
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest