Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tidzsi1953

tag

válasz HREH #6775 üzenetére

Feltöltöm az eredeti megoldás képét. Én annak alapján próbáltam egy működő megoldást összehozni, nagyon kevés Tasker tudással. Az első 5 pontot megfejtettem, az utolsó pont kifogott rajtam.
    Az is lehet, hogy nem is működött volna, sajnos kipróbálni sem tudtam.
    A hitelességhez hozzátartozik, hogy írtam neki is, már nincs meg a profilja.
    Tőle kaptam a következő információt:

"HA USB csatlakozás történik ami nem töltés, azaz PC van csatolva, AKKOR a Tasker húzza le az értesítéseket és kattintson a PC csatlakozás értesítésén belül arra, hogy MTP legyen a csatlakozás és ne "csak töltés". Majd húzza fel.
    + feltétel, ha képernyő ki van kapcsolva, akkor kapcsoljon be tegye meg ugyanezt majd kapcsolja ki a kijelzőt.

Mivel ezt a Tasker csinálja, ezért ez egy tized másodperc alatt meg is történik, szinte észre sem veszed.
    A kattintás tényleges "kattintással" volt beállítva, tehát be kellett írni konkrétan melyik pixelt üsse le (x és y), de mivel az MTP értesítés mindig legfelül volt nálam ezért ezzel se volt gond

Feltételnek pedig az USB csatlakozást adtam meg."

Sajnos nincs meg a megoldás a problémára. Ebben várnám továbbra is a segítségeteket. :R

Új hozzászólás Aktív témák