Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• coelophysiis

csendes tag

Láttam az energiatakarékosságról is írtatok, leírom én mit szoktam használni, hátha segít valakinek.
    Nem szerettem volna éjszaka rajtahagyni a töltőn, ha viszont feltöltöttem előtte és úgy mentem aludni akkor reggelre lement 8-10%, ami illúzió romboló.

A megoldás:
    NFC matricára rakom amikor elmegyek aludni és töltőn hagyom. Átvált éjjeli módra. Lekapcsol minden rádiós jelet, a wifit kivéve (mindjárt írom mire kell), Always on Display kikapcsol és energiatakarékosságra vált. Amint a telefon eléri a 100%-ot lekapcsolja a töltőt (SmartPlug) és a wifit is kikapcslja 8 óráig. 8-kor visszakapcsolja a telefonhálozatot de a wifit és 4g-t nem. Amikor reggel 10 után felkelek az első kijelző feloldásnál bekapcsolja a töltést és az összes módot. Rátölt amíg intézem a reggeli dolgokat, letölti a friss infókat és kezdődhet a nap.

Ami még hiányzik a dologból az egy vezeték nélküli töltő amivel még kényelmesebb lehetne az egész.
    Most még nagyon prototípus a dolog, pl reggel van, hogy az embernek csak postáshoz kell kimenni és kell a mobil fizetéshez ezért most már az első feloldásnál megjelenik egy scene és lehet választani, hogy tényleg felébredtél-e.

Új hozzászólás Aktív témák