Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
dzsordzs69
üzenetére
Ohh, akkor bocs! Azt hittem csak Nugát alatt vette ki Pent ezt az opciót. Mindenesetre ez a task pótolja a hiányzó funkciót a 7.0-nál régebbi droidokon.

Picit utánaolvastam a dolgoknak, s azért nem lett deprecated a funkció, mert még lehet használni Nugáton is, csak engedélyt kell adni az appnak az értesítésekre. Ezért kicsit átalakítottam a taskot ([link]). A Copyright-ot fenntartom magamnak az Activity indításért nem UI, háttér szálról.

Műkődik a task, köszi, bár egy árva mukkot sem értek belőle.
Elsőre talán pilótavizsgásnak tűnhet, ha még nem fejlesztettél Droidra, de itt minden le van írva az osztályról. A Java Function-ökkel pedig meg tudod szólítani közvetlenül az Android API-t, azaz olyan dolgokat is tudsz csinálni vele, amit a Tasker natívan nem, de a rendszer támogat.

Ja és cimkébe beleírtam a lehetőségeket, hogy érthetőbb legyen. A 0 a csendes, az 1 a rezgő, s a kettes a normál, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest