Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
azt látom én is h gyorsabban fut le, csak nem tudtam h ilyesmikre is lehet használni
én is csináltam időjárást a wunderground-ról. próbáltam a tiéteket is alkalmazni, de vmiért folyamatosan csak üres változókat kaptam, hiába cseréltem ki az api key-t a sajátomra.
végül egy netes leírás alapján sikerült a jelenlegi időjárást és az előrejelzést megcsinálni, csak egy helyen akadtam el, az óránkénti időjárás előrejelzést sehogysem tudom js-el kinyerni. nincs benne semmi amivel ki tudnám szűrni pl a fokot, eső valószínűségét ilyesmi. ill. biztos van, csak nem értek annyira hozzá
folyamatos variable split-tel sikerült, működik is, de ugye sokáig fut le és nem túl szép
esetleg ránéznél nekem? hátha neked menne
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest