Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RAZERXX
üzenetére
Ezt nem tudtam. Igazad van, elnézést a kirohanásért! Ha ismered Tamás hozzáállását, akkor biztos megérted az okát és remélem, hogy nincs harag!
Tisztelem a fejlesztőket, becsülöm a munkájukat. Egy kivétellel, akinek bármikor, lelkiismeretfurdalás nélkül nyúlom le az alkalmazását. De azt sem pénzügyi ok miatt, hanem azért, mert nem engedi, hogy megvegyem. Mivel az most épp nincs telepítve, ezért igen, csak legális forrásból származó alkalmazásaim vannak. Nekem nem éri meg egy Androidos alkalmazás áráért szarakodni. Rányomok a vásárlásra, megkapom az összes funkciót és a frissítéseket az összes eszközre, amin bejelentkezek az alkalmazásos fiókommal. Még az Amazonos akciókról is leszoktam, mert csak a baj volt velük (régebbi verziók, nem úgy frissülnek, stb.). PC -t meg évek óta nem használok, csak ARM Androidot, vagy ARM Linuxot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest