- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Epson nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LG LCD és LED TV-k
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
válasz
slice14
üzenetére
Kicsit elvesztettem a fonalat a dolgod ügyében, ezért leírom hogy van nálam 1-2 dolog.
Nekem van egy alap profilom: ez beállít mindent alapra: hangerô, wifi, stb. Ez task, nem profil, tehát egyszer lefut (pl bootoláskor) és nem állítgatja folyton vissza magát erre, mintha profil lenne.Tehát reggel, bekapcsoláskor lefut, majd a Tasker nyomban észre veszi, hogy otthon vagyok, akkor elindul az otthoni profil, ami bekapcsolja a wifit, leveszi a hangerôt, blabla. Ez a profil úgy van beállítva, hogy ha lelépek otthonról, akkor mindent visszaállít a korábbi állapotra (Restore settings), tehát nem futtatja le újra az alap profilt.
Este kézzel váltok éjszakai módba, de ezt lehetne automatizálni is, olyankor több lehetôség van:
1: Egy éjszakai profil futtatása, ami leállítja az otthoni taskot, kikapcsolja az otthoni profilt, majd lefuttatja az éjszakai taskot. Ha végzett, akkor meg - exit tasként - lefuttat egy másik profilt (Otthonit, alapot, bármit)
2: Az éjszakai mód beállít egy értéket egy változóba és az alapján az otthoni profilba írt if-es rész megváltoztatja a szükséges beállításokat.(Lehet, hogy bonyi, bocs.)
Nekem alapból (szinte)minden task azzal indul, hogy a %TaskName globális változóba beállítja a saját nevét.
Ezzel egyfelôl le tudom kérdezni mi fut, másfelôl tudom azt manipulálni.Az alap profilba tehát lehetne egy olyat:
if %TaskName !~ Éjszaka{
Nappali hangerô
}else if{
Éjszakai hangerô
}Vagy valami ilyesmi. (Nehéz Tasker nélkül leírni a kódot
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)