Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem az elvi lehetőség megvan rá. Sőt, mintha láttam volna a Playen keyloggert. Ez az egész csak input method kérdése. Vagyis egy Tasker -plugin billentyűzet alklmazás kellene hozzá. Nem tudom, hogy létezik -e ilyen. Van egy External Keyboard Helper nevű program. Ez egy virtuális felület nélküli billentyűzet alkalmazás, fizikai billentyűzetekhez. Eredetileg arra hivatott, hogy azokat a nyelvspecifikus karaktereket is lehessen használni, amiket alapból nem. De sok egyéb funkciót is tud. Pl. alkalmazásindítást lehet billentyűhöz rendelni. Persze rögtön jött az ötlet, hogy Robotparancsot rendeljek hozzá. Tamás azt írta, hogy ezt csak akkor lehetne, ha a billentyűzet támogatná (vagy Ő írna egy külön billentyűzet alkalmazást). Aztán úgy kókányoltam össze, hogy készítettem egy alkalmazást, amit 12 néven mentettem (bill. F1 - F12 -höz, mert Androidban ehhez nincs funkció). A bill -ről indítom, a programindulásra reagál a Robot. Szvsz elvileg megoldható lenne a feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Óvodások homokozója
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Cyberpunk 2077
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest