- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Elég gyakran szoktam újraindítani, ez nem fog segíteni. SuperSU menüben nincs ott. Nem is lehet ott, mert nem volt request a Tasker engedélyezéséről (minden egyéb app-om szerepel a SuperSU-ban).
Amit szerettem volna:
a) GPS csak a Maps-ra kapcsoljon be / Maps bezárása után kikapcsoljon (illetve tavasszal ugyanez a Strava-ra).
b) WiFi a lakásom 50 méteres körzetében lehet csak aktív. Máshol nem életbevágó. Illetve ahol kell, ott majd bekapcsolom (kérdéses lesz, hogy az mennyire borítja/írja fel(ül) a(z) profilokat Tasker-ben, ha én elkezdek a menüben WiFi-t engedélyezgetni bizonyos helyeken).Helyzetmeghatározásokat is gondoltam, hogy kikapcsolgatom, csak Maps-nak engedélyezem, de ennyire nem mentem előre, egyenlőre a WiFi-t és a GPS beállításokat babrálnám az éjszakai mód után (exit task-t belőttem rá
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Horgász topik
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).