Hirdetés
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nmsbalint
csendes tag
Oké.
BT-n csatlakozom az autó kihangosítójához, indul a profil. Amikor leállítom a kocsit és lecsatlakozik a telefon, akkor várni akarok 10 percet és csak utána akarom, hogy kikapcsoljon a BT, hogy ha visszaülök, akkor ne kelljen újra bekapcsolnom. Korábban javasoltátok, hogy az ilyen dolgokat külön-külön profilokkal oldjuk meg. Ezért szeretnék csinálni egy profilt, amiben benne van a WAIT-es task. Szóval a BT connect exit task-al bekapcsolom ezt a WAIT profilt, fő task-jával pedig leállítom, hogy a következő lecsatlakozásnál ismét 10 perc legyen a várakozás.
Próbáltam külön Task-al megoldani: A BT connect profil exit taskjával indítottam egy WAIT task-ot. A probléma az volt, hogy az exit task folyamatosan futott addig (STOP jel a PLAY jel mellett), míg a WAIT task le nem futott. Ez azt okozta, hogy ha visszaültem a kocsiba, nem tudtam visszacsatlakozni, mert az EXIT-task még futott.
Ha így sem értitek, akkor valamit nagyon összekeverek...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- GL.iNet OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- További aktív témák...
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest