Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Na, ennek örülök.
Hangjelzés. Oké. És hogy is fognak engem megtalálni a szántásban, ha a telefon a tartóban riadózik (ami a kocsiban van nyilván, ha kocsiról van szó)?
Az accelero valóban kikapcsol a legtöbb telefonon (Android feature), ha a képernyő elsötétül.
De mivel ez egy főként közlekedési eszközhöz szánt művelet, ezért elég életszerű, hogy mondjuk megy egy navi, vagy egy fedélzeti kamera, ami ébren tartja a telefont. ÉS akkor már a töltő is szinte kötelező tartozék, mivel pillanatok alatt lemerülne nélküle. Megy a navi - gps és mobilnet -, és/vagy a fedélzeti kamera - videó rögzítés és accelero. Mondjuk ezt még nem próbáltam, hogy képes-e rá a telefon. Főleg az enyém a maga kis 800 Mhz egymagos ArmV6-osával.
Sztem helyből felszáll ha majd párhuzamosan akarok navigálni (online), meg mellette videót rögzíteni a háttérben és közben még Tasker is megy. Már csak Mariskának kéne még megszólalnia és téglásítottam a telefont. 
Nem teljesen fölösleges, mivel a linkelt app tényleg csak annyit tud, h megkérdi jól vagy-e és utána sms-ezik két-három előre beállított kontaktnak. Ezt így kevésnek érzem.
Egyedüli probléma, h Tasker-ben jelenleg kicsit gáz a gyorsulásmérő használata.
Ugye a három tengely közül egyszerre csak az egyiken képes érzékelni egy oda-vissza fellépő erőhatást. Írtam itt a fejlesztőnek, de nincs tervbe véve, h változtatna rajta. Esetleg ha ti is beszállnátok, talán rá tudnánk venni.
Jelenlegi formájában nem igazán tudom elképzelni, h mire is lehet hatékonyan használni a shake context-et. Számomra olyan kézenfekvő, hogy bármilyen irányú erőhatásra gerjedjen az alkalmazás, de arra még nem jöttem rá milyen ötlettől vezérelten bontotta le 3 független tengelyre a fejlesztő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Konteó topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- Monacor MBR-50 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Monacor MBR-70 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sztem helyből felszáll ha majd párhuzamosan akarok navigálni (online), meg mellette videót rögzíteni a háttérben és közben még Tasker is megy. Már csak Mariskának kéne még megszólalnia és téglásítottam a telefont.