Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Sztupidka
üzenetére
Egy picit módositottam az időjárás lekérést, mert ez csak a bp-i régiót kéri le. Egy másik profilban a locationhoz kötöttem a szokásos balatoni helyem egy 20km-es körzettel, ami egy változót 6-osra állit. (ez a balatoni régió), elhagyáskor pedig törli a változó értékét, a task futtatásakor ha a változó törölt, akkor az 1-es régióval kéri le az adatokat, egyébként pedig a változóval, igy automatikusan kapom a megfelelő időjárást.
(a többi nem érdekel, de fel lehetne venni további location profilokat Pécs, Győr, Miskolc, Szegedhez, csak én sosem járok arra )Teasüti zoom widget-jét szerettem volna használni, ami 1*2-cellás. Szerintem találtam egy kis bugot ebben az appban, mert én nem tudom rávenni, hogy legyen ilyen méretű widgetem. A beállitásoknál bejelölve az 1*2-est (alapértelmezésben nem volt ilyen), akkor szólt, hogy újra kell inditani a telefon, amit már többször is megtettem, de nem segitett.
Azóta nem szól soha sem a módositásoknál, az alapértelmezetten bejelölt widgeteket el tudom tüntetni a widgetek közül, de nem tudok kirakni új fajtát.Ha megtenné valaki, hogy leteszteli, hogy ez csak nálam hiba e, vagy csak nekem kellene még valamit frissiteni?? (Android 4.1.2, Samsung Note 2)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Linux kezdőknek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Projektor topic
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kontaktlencse
- Villanyszerelés
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 M5 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest