Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S_xperia_S
    aktív tag

Jah az autós dologra: csak gondoltam hátha csináltál egy olyat is, ami azt figyeli, hogy az autóban vagy-e, és ez alapján indítja a navit, állítja be a hívást, fényerőt, bluetooth-t, vagy bármi mást.
    Mert ha van hasonló, akkor abba csak beraksz még egy Set variable parancsot, ami jelzi, hogy épp autóban vagy. Egy ilyen változó jól jöhet a többi profilhoz is, aminek az autózáshoz kell igazodnia (példánál maradva). Úgymint a kihangosításnak, vagyis a kihangosítós profil lefutás elején megvizsgálhatja a változót, ami ha érvényes, akkor bekapcsolja a hangszórót, ha nem, akkor nem. Vagy a számomra szimpatikusabb módszer, ha a hangszóró profil be sincs kapcsolva, amíg nem ülsz a kocsiban. Most, hogy mi alapján döntöd el, hogy kocsiban tartózkodsz-e éppen, azt meg már a fantáziádra bízom, ha ezt az utat választod.

szerk: nálam ilyen volt a dokkolás Task, ami azt tudta, hogy többek közt beálílt egy %Docked változót. És a többi profil figyelembe vette ezt az értéket - mondjuk a "wifi automatika", ami leszakadt wifi esetén nem kapcsolja ki a funkciót, ha dokkolva van a telefon.

De igazából ehhez már programozás alapismeretek kellenek, ezt el kell ismerni.
    Aki erre nem fogékony, annak ez átláthatatlan szenvedés eleinte.

De igazából ehhez már programozás alapismeretek kellenek, ezt el kell ismerni.
    Aki erre nem fogékony, annak ez átláthatatlan szenvedés eleinte.

:U

na de csináltam már weboldalakat is magamtól text editort használva, ha azt megtanzltam ezt is meg fogom :K

nézve a listat, ellesz vele egy ideig a fejlesztő... minden tisztelet az övé :R

Új hozzászólás Aktív témák