Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Hm, köszönöm davtsik-nak és bacusnak a hozzászólásokat, én eddig azt hittem, hogy amikor egy enter task beállít valamit, akkor az úgy is marad akkor is, ha a profil már nem aktív, ezért én ahol tudom, visszaállítom a dolgokat változókkal, de akkor ezek szerint felül kell vizsgálnom az eddigi beállításaimat.
davtsik:
Ez a profil:
State: Orientation: Face Down
Event: Phone ringing
Szerintem azért nem működne, mert ha jól értelmezem a Tasker működését, akkor a bejövő hívás érkezésekor csak akkor aktiválódna ez, amikor a telefon lefelé néz. Mivel az event az egy egyszeri valami, nem pedig állapot. Vagy tévedek? Esetleg a phone ringing egy kivételes event, ami addig áll fenn, amíg csörög a telefon?bacus:
Ezt majd még elolvasom holnap is, amikor nem leszek fáradt és sörös.
Bár szerintem értem, csak most nem fogom fel (AutoIT-ben már elég sok script-et írtam). Kérdés, hogy vajon kideríthető-e valahonnan, hogy mik azok a dolgok, amiket visszaállít a program egy profil inaktiválódása után, és miket nem.--
Közben még eszembe jutott egy általános kérdés:
Tudja valaki, hogy a Task-ok között, amikor hozzáadunk egy újat, akkor a "Settings"-en belül található sokminden setting mire való, hogyan kell használni? Bármelyik választom ki, csak annyi van bennük, hogy
If,
Label (optional)
és ennyi. Szóval nem értem, nem kell megadni semmit...?-
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alienware 17r4 olvass
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár szerintem értem, csak most nem fogom fel (AutoIT-ben már elég sok script-et írtam). Kérdés, hogy vajon kideríthető-e valahonnan, hogy mik azok a dolgok, amiket visszaállít a program egy profil inaktiválódása után, és miket nem.