- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Hm, köszönöm davtsik-nak és bacusnak a hozzászólásokat, én eddig azt hittem, hogy amikor egy enter task beállít valamit, akkor az úgy is marad akkor is, ha a profil már nem aktív, ezért én ahol tudom, visszaállítom a dolgokat változókkal, de akkor ezek szerint felül kell vizsgálnom az eddigi beállításaimat.
davtsik:
Ez a profil:
State: Orientation: Face Down
Event: Phone ringing
Szerintem azért nem működne, mert ha jól értelmezem a Tasker működését, akkor a bejövő hívás érkezésekor csak akkor aktiválódna ez, amikor a telefon lefelé néz. Mivel az event az egy egyszeri valami, nem pedig állapot. Vagy tévedek? Esetleg a phone ringing egy kivételes event, ami addig áll fenn, amíg csörög a telefon?bacus:
Ezt majd még elolvasom holnap is, amikor nem leszek fáradt és sörös.
Bár szerintem értem, csak most nem fogom fel (AutoIT-ben már elég sok script-et írtam). Kérdés, hogy vajon kideríthető-e valahonnan, hogy mik azok a dolgok, amiket visszaállít a program egy profil inaktiválódása után, és miket nem.--
Közben még eszembe jutott egy általános kérdés:
Tudja valaki, hogy a Task-ok között, amikor hozzáadunk egy újat, akkor a "Settings"-en belül található sokminden setting mire való, hogyan kell használni? Bármelyik választom ki, csak annyi van bennük, hogy
If,
Label (optional)
és ennyi. Szóval nem értem, nem kell megadni semmit...?-
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 WHITE OC EDITION 24GB - Alza garancia 2027.03.19 - BESZÁMÍTOK!
- ASUS ExpertBook P5 Ultra 7 / 32GB / 1TB / 2560x1600 MATT 144Hz / Gari 2028 06 05-ig!
- Félkonfig: AMD Ryzen 5 5600x + ASUS TUF B550M Plus WIFI + Corsair Vengeance RGB RT KIT
- Hikvision DS-K1T201AMF ujjlenyomatos beléptető terminál
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár szerintem értem, csak most nem fogom fel (AutoIT-ben már elég sok script-et írtam). Kérdés, hogy vajon kideríthető-e valahonnan, hogy mik azok a dolgok, amiket visszaállít a program egy profil inaktiválódása után, és miket nem.