Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CWorm

    aktív tag

    Hm, köszönöm davtsik-nak és bacusnak a hozzászólásokat, én eddig azt hittem, hogy amikor egy enter task beállít valamit, akkor az úgy is marad akkor is, ha a profil már nem aktív, ezért én ahol tudom, visszaállítom a dolgokat változókkal, de akkor ezek szerint felül kell vizsgálnom az eddigi beállításaimat.

    davtsik:
    Ez a profil:
    State: Orientation: Face Down
    Event: Phone ringing
    Szerintem azért nem működne, mert ha jól értelmezem a Tasker működését, akkor a bejövő hívás érkezésekor csak akkor aktiválódna ez, amikor a telefon lefelé néz. Mivel az event az egy egyszeri valami, nem pedig állapot. Vagy tévedek? Esetleg a phone ringing egy kivételes event, ami addig áll fenn, amíg csörög a telefon?

    bacus:
    Ezt majd még elolvasom holnap is, amikor nem leszek fáradt és sörös.:D Bár szerintem értem, csak most nem fogom fel (AutoIT-ben már elég sok script-et írtam). Kérdés, hogy vajon kideríthető-e valahonnan, hogy mik azok a dolgok, amiket visszaállít a program egy profil inaktiválódása után, és miket nem.

    --

    Közben még eszembe jutott egy általános kérdés:
    Tudja valaki, hogy a Task-ok között, amikor hozzáadunk egy újat, akkor a "Settings"-en belül található sokminden setting mire való, hogyan kell használni? Bármelyik választom ki, csak annyi van bennük, hogy
    If,
    Label (optional)
    és ennyi. Szóval nem értem, nem kell megadni semmit...?

    -

    Köszönöm a segítségeteket!

    Félig ember, félig medve, félig disznó

Új hozzászólás Aktív témák