Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bogil99

aktív tag

válasz Teasüti #1061 üzenetére

Őszintén szólva most értettem meg a logikáját annak a taksnak amit írtál. Eddig csak a sorok egymásutánját néztem és nem értettem. Az a "tudom hogy benzin, de mitől megy?" állapotban voltam. Mivel nem hagyott nyugodni a dolog arra gondoltam, mi lenne, ha az utolsó (6.) sort elvenném belőle, és akkor mindig figyelné azt, hogy nem roamingolok-e. Később próbáltam valami sajátot gyártani, amihez (még ha nem is sikerül) nagy segítség volt, hogy mutattál egy lehetőséget, mert anélkül az is problémás lett volna, hogy fogjak hozzá.

Szerintem nekem a %TNET értelmezésével van a gondom. A leírás szerint:
    "Telephone Network (dynamic, monitored)
    %TNET
    The current telephony network operator the device is using."

Ez nekem úgy jön le, hogy ez mindig az épp aktuális hálózat, amit használok. Ha ezt összehasonlítom az előzővel ahogy javaslod, akkor lesz változás, ha átmegyek a határon és roamingolok. De ha már ott vagyok, és újrabootolok, vagy egy airplan off/airplan on után már nem lesz változás az előzőhöz képest és nem vizsgálja, hogy teljesül-e a roaming mint feltétel (ha jól értelmezem). Ezért próbáltam egy fix értékhez hasonlítani a pillanatnyi szolgáltatót, ha már egyszerűbben nem tudok a roaminghoz kapcsolni eseményeket. Ezt hiányolom a taskerből (vagy az ismereteimből?).

pl. így vagyok ezzel a nyavalyás screen off -al is, amit csak feltételként (Contextben) tudok megadni, holott nekem következményként (taskban) lenne rá szükségem.

Új hozzászólás Aktív témák