- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Akciókamerák
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Őszintén szólva most értettem meg a logikáját annak a taksnak amit írtál. Eddig csak a sorok egymásutánját néztem és nem értettem. Az a "tudom hogy benzin, de mitől megy?" állapotban voltam. Mivel nem hagyott nyugodni a dolog arra gondoltam, mi lenne, ha az utolsó (6.) sort elvenném belőle, és akkor mindig figyelné azt, hogy nem roamingolok-e. Később próbáltam valami sajátot gyártani, amihez (még ha nem is sikerül) nagy segítség volt, hogy mutattál egy lehetőséget, mert anélkül az is problémás lett volna, hogy fogjak hozzá.
Szerintem nekem a %TNET értelmezésével van a gondom. A leírás szerint:
"Telephone Network (dynamic, monitored)
%TNET
The current telephony network operator the device is using."Ez nekem úgy jön le, hogy ez mindig az épp aktuális hálózat, amit használok. Ha ezt összehasonlítom az előzővel ahogy javaslod, akkor lesz változás, ha átmegyek a határon és roamingolok. De ha már ott vagyok, és újrabootolok, vagy egy airplan off/airplan on után már nem lesz változás az előzőhöz képest és nem vizsgálja, hogy teljesül-e a roaming mint feltétel (ha jól értelmezem). Ezért próbáltam egy fix értékhez hasonlítani a pillanatnyi szolgáltatót, ha már egyszerűbben nem tudok a roaminghoz kapcsolni eseményeket. Ezt hiányolom a taskerből (vagy az ismereteimből?).
pl. így vagyok ezzel a nyavalyás screen off -al is, amit csak feltételként (Contextben) tudok megadni, holott nekem következményként (taskban) lenne rá szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Nintendo Switch 2
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest