Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bogil99
    aktív tag

Nem tudom, mondd meg te!
    Tudatában vagy, mit miért csináltál?
    El tudnád magyarázni nekem?

Amúgy butaság egy változóban eltárolni egy konstans értéket. Miért nem közvetlenül ezzel az értékkel hasonlítod össze a %TNET-et?
    %TNET doesn't match "akármi"

A korábbi nem volt működőképes, vagy csak nem volt szimpatikus? :)
    Nem tudom, hogy ha mondjuk külföldi Telenor hálózatot talál, akkor más lesz-e a %TNET értéke, mint itthon.
    Célravezetőbb a roaming tényét ellenőrizni.

Szimpatikus volt, és köszönöm is, mert ha valami nem klappol, akkor visszatérek a tiédhez (kikapcsoltam de ott van a Contextjeim között) de elkezdtem kisérletezni, tudod, azt írtam, hogy ha valami érdekel, akkor nem adom fel. És gondoltam kikérem a véleményedet, mivel most 2 héten belül nem fogom tudni tesztelni sem egyiket, sem másikat. :(

szerk:
    Adós maradtam a magyarázattal.
    Azért csináltam így, mert amit akkor tudtam, abból erre tellett, lehet most esett le valami. %TNET doesn match %CELLID re gondoltál? Nem vagyok azzal tisztában, hogy a %TNET az nem az épp aktuális hálózati operátort adja-e, mert akkor azzal nem megyek sokra, (de lehet hogy most zöldeket beszélek).
    Remélem, hogy fog működni az enyém is ha külföldi telenort talál is, mert értékként "Telenor HU" -t adott a változónak, a külföldinek biztosan nem "HU" a vége.
    Ha le tudom tesztelni, beszámolok az eredményekről.

Új hozzászólás Aktív témák