Aktív témák
-
MrSummer
aktív tag
Vki még vmi hozzászolás??
-
fügike
senior tag
Vagy nézz fel a display.hu-ra. :)
-
Vertic
aktív tag
Hát nincs benne védelem ez ellen? Nekem a monitorom ezt írja ki, ha nem megfelelő a frekvencia: Attention! Frequency out of range. És ezt bámulhatom, amíg nem csinálok valamit. Egyszer már volt valami, biztos napfolttevékenység következtében :), hogy ezt írta ki, pedig 74Khz-es frekvenciát kapott, ami bőven elfogadható neki (30-92Khz)... már téptem a hajamat, és akkor kikapcs, bekapcs (reseteltem párszor, de mindig ua.), és voila.
-
MrSummer
aktív tag
Na vki esetleg még?......:(
-
Bozz
tag
Tapasztalatból mondom, hogy ha összeugrott a képed, világos és vibráló a monitor, akkor túl magas frekit kapott. A magas frekire szerintem mindegyik másképp reagál, nem feltétlenül romlik el azonnal! Én javasolnám a szervízt, meg tudják javítani.
Az AGING MODE-ra nem nagyon van tippem, de ha az is, aminek mondjátok, akkor is csak a meghibásodás hatására jött elő szerintem... -
Vertic
aktív tag
Egyébként van egy tippem az aging modera: növeli a brightnesst, hogy ha a képcső öregszik akkor is lássál valamit... :) de ez csak tipp. (most találtam neten, ahol csávó ezt írta, de ő is csak tippelt. azon a monitoron egy külön kapcsoló volt erre)
-
MrSummer
aktív tag
Asszem pont a prohardver oldala volt megnyitva más semmi a gyári beállításokat már probáltam. A szoftveres gondról meg egyik másik gépre is kötöttem. Mit jelent maga ez az AGING MODE? Ha elkezdem állítgatni akkor ha leveszem a brightnesst fullon akkor is világos még kicsit.
-
Vertic
aktív tag
Hát először is mit csinált a gép mikor otthagytad? Monitor menüjében biztos van olyan, hogy kiírja milyen frekvencián és felbontáson fut. Nézd meg, ez olyan-e, mint eddig. Lehet, hogy pl. valamiért elfelejtette a monitor a beállításokat (geometria, ilyesmi), esetleg egy reset factory settings megoldja, ha van ilyen rajta, vagy kézzel beállítod újra, és akkor megjegyzi. Lehet, hogy szoftverben csesződött el vmi beállítás, és most máshogy hajtja meg a monitort, ezt is le kéne ellenőrizni. Végső esetben szerviz. Szóval sok minden lehet.
-
MrSummer
aktív tag
az nem jó :( de ha nem mit próbáljak tipp vki?
-
MrSummer
aktív tag
A gépemet mikor elmentem itthonról bekapcsolva hagytam mire hazaértem se kép se hang most kissé össze van ugorva a kép és ha leállítom a rendszert a monitor nem áll le és azt írja ki hogy AGING MODE ezekután fehérre vált a képernyő plz help lehet vmit csinálni???
Aktív témák
Hirdetés
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- Gigabyte Aorus FV43U 43 hüvelykes, 144Hz, 4K UHD monitor
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- ASUS PB238Q Monitor! 24"/FHD/IPS/Pivot Mode/Hangszóró
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest