Aktív témák
-
MrSummer
aktív tag
Vki még vmi hozzászolás??
-
fügike
senior tag
Vagy nézz fel a display.hu-ra. :)
-
Vertic
aktív tag
Hát nincs benne védelem ez ellen? Nekem a monitorom ezt írja ki, ha nem megfelelő a frekvencia: Attention! Frequency out of range. És ezt bámulhatom, amíg nem csinálok valamit. Egyszer már volt valami, biztos napfolttevékenység következtében :), hogy ezt írta ki, pedig 74Khz-es frekvenciát kapott, ami bőven elfogadható neki (30-92Khz)... már téptem a hajamat, és akkor kikapcs, bekapcs (reseteltem párszor, de mindig ua.), és voila.
-
MrSummer
aktív tag
Na vki esetleg még?......:(
-
Bozz
tag
Tapasztalatból mondom, hogy ha összeugrott a képed, világos és vibráló a monitor, akkor túl magas frekit kapott. A magas frekire szerintem mindegyik másképp reagál, nem feltétlenül romlik el azonnal! Én javasolnám a szervízt, meg tudják javítani.
Az AGING MODE-ra nem nagyon van tippem, de ha az is, aminek mondjátok, akkor is csak a meghibásodás hatására jött elő szerintem... -
Vertic
aktív tag
Egyébként van egy tippem az aging modera: növeli a brightnesst, hogy ha a képcső öregszik akkor is lássál valamit... :) de ez csak tipp. (most találtam neten, ahol csávó ezt írta, de ő is csak tippelt. azon a monitoron egy külön kapcsoló volt erre)
-
MrSummer
aktív tag
Asszem pont a prohardver oldala volt megnyitva más semmi a gyári beállításokat már probáltam. A szoftveres gondról meg egyik másik gépre is kötöttem. Mit jelent maga ez az AGING MODE? Ha elkezdem állítgatni akkor ha leveszem a brightnesst fullon akkor is világos még kicsit.
-
Vertic
aktív tag
Hát először is mit csinált a gép mikor otthagytad? Monitor menüjében biztos van olyan, hogy kiírja milyen frekvencián és felbontáson fut. Nézd meg, ez olyan-e, mint eddig. Lehet, hogy pl. valamiért elfelejtette a monitor a beállításokat (geometria, ilyesmi), esetleg egy reset factory settings megoldja, ha van ilyen rajta, vagy kézzel beállítod újra, és akkor megjegyzi. Lehet, hogy szoftverben csesződött el vmi beállítás, és most máshogy hajtja meg a monitort, ezt is le kéne ellenőrizni. Végső esetben szerviz. Szóval sok minden lehet.
-
MrSummer
aktív tag
az nem jó :( de ha nem mit próbáljak tipp vki?
-
MrSummer
aktív tag
A gépemet mikor elmentem itthonról bekapcsolva hagytam mire hazaértem se kép se hang most kissé össze van ugorva a kép és ha leállítom a rendszert a monitor nem áll le és azt írja ki hogy AGING MODE ezekután fehérre vált a képernyő plz help lehet vmit csinálni???
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nintendo Switch 2
- Magisk
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- 3D nyomtatás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest