- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Vertic
aktív tag
Hát nincs benne védelem ez ellen? Nekem a monitorom ezt írja ki, ha nem megfelelő a frekvencia: Attention! Frequency out of range. És ezt bámulhatom, amíg nem csinálok valamit. Egyszer már volt valami, biztos napfolttevékenység következtében :), hogy ezt írta ki, pedig 74Khz-es frekvenciát kapott, ami bőven elfogadható neki (30-92Khz)... már téptem a hajamat, és akkor kikapcs, bekapcs (reseteltem párszor, de mindig ua.), és voila.
-
Vertic
aktív tag
Egyébként van egy tippem az aging modera: növeli a brightnesst, hogy ha a képcső öregszik akkor is lássál valamit... :) de ez csak tipp. (most találtam neten, ahol csávó ezt írta, de ő is csak tippelt. azon a monitoron egy külön kapcsoló volt erre)
-
Vertic
aktív tag
Hát először is mit csinált a gép mikor otthagytad? Monitor menüjében biztos van olyan, hogy kiírja milyen frekvencián és felbontáson fut. Nézd meg, ez olyan-e, mint eddig. Lehet, hogy pl. valamiért elfelejtette a monitor a beállításokat (geometria, ilyesmi), esetleg egy reset factory settings megoldja, ha van ilyen rajta, vagy kézzel beállítod újra, és akkor megjegyzi. Lehet, hogy szoftverben csesződött el vmi beállítás, és most máshogy hajtja meg a monitort, ezt is le kéne ellenőrizni. Végső esetben szerviz. Szóval sok minden lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ingatlanos topic!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- MSI PRO MP243X 23.8" Full HD IPS Monitor - Garanciális - 2026.11.03 - ig
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- LG UltraGear 45GS95QE-B OELD Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest