- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Riasztó topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, de őszintén, nem is értettem a történetet. Állítólag nem dugták be teljesen a csatit a VGA-ba és azért olvadt le. Tehát nekem ebből az jön le, hogy nem az átalakító volt a hibás, hanem "user error". Aztán volt Redditen olyan poszt is, hogy valaki tövig benyomta (
), aztán úgy is leolvadt a kábel. Ki érti ezt?
-
Tudtommal a Corsair nem igazán akar a tápjaira ilyen csatlakozót tenni, legalábbis tavaly még Jonnyguru valamelyik fórumon ezt nyilatkozta. Aki ilyen csatit akar, annak ott az átalakítókábel. Hogy most már van-e új Corsair tápegység ilyen... kimondhatatlan csatival azt nem tudom.
Most igazából egy csomó leégett kábel után... nekem sem túlzottan vonzó ez az egész. Maga az új szabvány egyébként jó, ha valaki elolvasta az újításokat, de ez a csatlakozó... Annak is leolvadt, aki tövig beledugta a kártyába.
-
Nekem már csak a GNU/Linux miatt sem lesz Nvidiás tápom soha. Nem tudnak (akarnak?) egy normális open-source GPU drivert megírni hozzá, akkor süljön rájuk. AMD-nél ilyen gond nincs, viszont ott meg a fogyasztás/teljesítmény arányon javíthatnának, mert van 1-2 abszolút nem hatékony kártyájuk. Ugyanakkor jelen állás szerint náluk nem lesz 12VHPWR csati.
Cikkhez hozzászólván. A tápos topicban mostanában panaszkodtak ketten is a Phanteks Revolt Pro tápokra (ami egyébként Seasonic Prime platformra épül), hogy a ventilátor mindenféle szabályosságot nélkülözve jár benne. Remélem ez az új termékcsalád normálisabban össze lesz rakva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMP sorozatú modellek családfája gyarapodott két taggal, plusz jött egy SFX-es megoldás is, de mindhárom jószághoz jár 12VHPWR csatoló.
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest