Hirdetés
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Itt a legtöbb kézikonzolra telepíthető SteamOS előzetese
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- Vélemény: nem valószínű, hogy jönnének dedikált neuronháló gyorsítók
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: ezt teheti majd az új vezető az Intellel
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- iPad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, de őszintén, nem is értettem a történetet. Állítólag nem dugták be teljesen a csatit a VGA-ba és azért olvadt le. Tehát nekem ebből az jön le, hogy nem az átalakító volt a hibás, hanem "user error". Aztán volt Redditen olyan poszt is, hogy valaki tövig benyomta (
), aztán úgy is leolvadt a kábel. Ki érti ezt?
-
Tudtommal a Corsair nem igazán akar a tápjaira ilyen csatlakozót tenni, legalábbis tavaly még Jonnyguru valamelyik fórumon ezt nyilatkozta. Aki ilyen csatit akar, annak ott az átalakítókábel. Hogy most már van-e új Corsair tápegység ilyen... kimondhatatlan csatival azt nem tudom.
Most igazából egy csomó leégett kábel után... nekem sem túlzottan vonzó ez az egész. Maga az új szabvány egyébként jó, ha valaki elolvasta az újításokat, de ez a csatlakozó... Annak is leolvadt, aki tövig beledugta a kártyába.
-
Nekem már csak a GNU/Linux miatt sem lesz Nvidiás tápom soha. Nem tudnak (akarnak?) egy normális open-source GPU drivert megírni hozzá, akkor süljön rájuk. AMD-nél ilyen gond nincs, viszont ott meg a fogyasztás/teljesítmény arányon javíthatnának, mert van 1-2 abszolút nem hatékony kártyájuk. Ugyanakkor jelen állás szerint náluk nem lesz 12VHPWR csati.
Cikkhez hozzászólván. A tápos topicban mostanában panaszkodtak ketten is a Phanteks Revolt Pro tápokra (ami egyébként Seasonic Prime platformra épül), hogy a ventilátor mindenféle szabályosságot nélkülözve jár benne. Remélem ez az új termékcsalád normálisabban össze lesz rakva.
-
tibaimp
nagyúr
Úgy látom kezd terjedni a natív 12VHPWR csati. Itt volt már az ideje. Én most fejlesztettem a gépet, egy 5 éves tápot cseréltem le egy FSP 1000 Gold-ra, amin már szintén megvan ez az új szabvány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az AMP sorozatú modellek családfája gyarapodott két taggal, plusz jött egy SFX-es megoldás is, de mindhárom jószághoz jár 12VHPWR csatoló.
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- Minőségi Corsair HXi Series HX1200i 1200W 80 PLUS Platinum
- ASUS U-65GA 650W 80 Plus minősítésű ATX tápegység
- Használt prémium miniITX számítógépházak - COOLER MASTER Elite 120 Advanced - THERMALTAKE Core V1
- EVGA SuperNOVA 1600 G2 1600W 80 PLUS Gold Fan-Stop 120-G2-1600
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest