Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
Adott egy be quiet! Pure Power 10 500W, ami múlt héten tragikus hirtelenséggel elromlott.
Elvittem műszerészhez, ő talált egy tranzisztort, aminek leolvadt az egyik lába, azt értelemszerűen ki fogja cserélni, de szerinte nem ez volt az eredeti oka a hibának, csak az okozat. Kimért mindent, azt az egy tranzisztort leszámítva amúgy minden jó a tápban.
Próbáltam kapcsolási rajzot keresni, de csak 20-30 éves tápokhoz találtam, az újabb cuccok működését jól titkolják.
Tudtok esetleg ilyen forrásról, ahol találhatok egy rajzot, ami alapján a szaki bácsi tovább tudna kutakodni?Előre is köszi!
A gép szerencsére megúszta az incidenst, egy másik táppal most is tökéletesen működik.
#12094 Vismajor01
Nagyon könnyű kicserélni, leveszed a fedelet, pár csavar, lehúzod a venti csatlakozóját, kicseréled a ventit, 4 csavar, kábel visszadug, fedél visszacsavaroz.Inkább az a kérdés, hogy találsz-e pont olyan ventit, mint az eredeti - persze ha nem, lehet próbálkozni másfajtával is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest