Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
válasz
HUN]Repa #945 üzenetére
Hát vmi olyasmi van benne, hogy egyszer már beküldtem az Edimax BR6204WG routert, mondván, hogy a QoS nem működik és amikor beállítom akkor a router sem. Ezután kaptam vissza egy gyár által "újra" (azért az idézőjel, mert erősen kopott darabról van szó) cserélt routert antenna nélkül, viszont a hiba ugyanúgy fenn áll. Szal telefonáltam egyet, és abban maradtunk, hogy küldjem vissza megint és megnézik, én viszont most már inkább szeretném becserélni egy másik routerre, elvileg ez is megoldható, nem tom. Én konkrétan az antenna miatt parázok egy kicsit, hogy nehogy az legyen, hogy hiányos a termék amit visszaküldtem.
Csak kíváncsiságból, konkrétan milyen pozícióban vagy az iPonnál, hogy hétvégén a cég ügyeivel is foglalkozol? (vagy mennyit kapsz érte?
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest