- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Viszont ahogy nézem alapbol 40db-zajszintje van a benne található Yate Loon ventinek és ha már belenyulok a tápba, akkor lehet érdemesebb lenne beletenni valami csendesebb cuccot, na meg lehet mindenképpen muszaj lesz ha nem javul meg.
Ez a venti pontos tipusa: Yate Loon D12SH-12 12v 2200rpm
zajszint 40dB
airflow 88cfm
mérete: 120*120*25A 15-20 dB-es beQuiet ventik eléggé vonzóak, csakhát a 76 cfm gond lehet. Esetleg van valamilyen 20-30 dB zajszintű venti ami még alternativa lehetne?
-
Sinesol
veterán
válasz
Lacielvtárs #2432 üzenetére
Néztem én is ezt a tipust, de csak 76 Cfm-et tud légszállításban.
Ami meg a tápban van az 88CFM-et ad le. Ez azért elég jelentős különbség nem?Amugy találtam talán a Scythenak egy ventijét ami 80-130cfm-et at tud akár, de az 38 mm mély.
Na mármost ha 25-ös van benne akkor baj lehet abbol ha egy38-as mélységűt rakok be? vagy lehetséges hogy ha 13mm-el közelebb van az elektronikahoz akkor megolvadna? -
Sinesol
veterán
válasz
Lacielvtárs #2426 üzenetére
Kiprobaltam éppen az előbb, ugyanugy ez a folyamatos motorzaj hallatszik, annyi valtozott hogy kicsit egyenletesebb lett, mert eddig a zugas közben voltak néha ilyen furcsa zörgő mellékhangok is. Hát ha ez eredmények számít akkor most kaptam egy kevésbé zavaró hangú, de ugyanolyan hangos tápot
Kb 1 méterről hallgatva, nem sokkal csendesebb mint egy mikró.. -
Sinesol
veterán
Sziasztok!
Egy Yate Loon D12SH-12 ventit kéne lecserélnem egy tápban. Konkrétan egy régebbi Fsp beles Giga táp. Mivel gond nem volt vele miert is cserélném le. Viszont a venti konkrétan zúg már, ilyen mély zugo hangja van kb mint egy hajszaritó csak halkabb persze. Gondolom ezen nem lehet segiteni, jó pár évet lehuzott benne az a venti már.
Megnéztem a gyarto honlapjat azt irja:D12SH-12 12V 2200rpm Airflow 88 CFM
Méretek: 120*120*25A fő szempont hogy csendes legyen, de az a gondom hogy nézegettem a ventigyartokat és max ilyen 76 cfm-et tud a legjobb be quiet is, az meg szerintem elég nagy különbség, majdnem 20 százalékkal nagyobb cfm kéne, ami nem kis különbség.
Nagy baj ha ennyivel roszabb a teljesitménye a Bequietnek? Vagy tud valaki ajanlani valami megbízható, csendes és erősebb ventit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest