- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
flashpointer
üzenetére
hát a tápod ventijét én nem korlátoznám

leéghet ha túl melegszik...
viszont cserélni cserélheted a ventijét, hogy csendesebb legyen...pipo: ahogy mondtam is neked

ha elindul a be quliet venti és hasonló a légszállítása de csendesebb, akkor cseréld ki bátran
ez az én véleményem, de szerintem nem lesz vele gond, igazából én magam nem tudok mit ajánlani neked...
sajnos most nincs időm utána keresgélni, de szerintem bátran cseréld ki, nincs veszteni valód vele
a be ouliet ventik tényleg jók, tapasztalatból mondom
-
tornas
őstag
válasz
flashpointer
üzenetére
Az olajozás nem is annyira jó, ezért is írtam zsírzást.
A táp eredeti ventijének a max fordulata 1650 RPM. Ha nincs túl meleg a tápban, akkor 900-1100 RPM lehet a fordulata ilyenkor.
-
tornas
őstag
válasz
flashpointer
üzenetére
Hi!
Először megzsíroznám a siklócsapágyát, hátha elhalkul. Legtöbbször elcsendesedik. Hogy hogyan kell, azt itt már kitárgyaltuk sokszor.
Másodszor, ha mégsem halkul el, akkor az F12 is mehet bele. De a harmadik vezetéket nem kell bekötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest