-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
flashpointer #2398 üzenetére
hát a tápod ventijét én nem korlátoznám
leéghet ha túl melegszik...
viszont cserélni cserélheted a ventijét, hogy csendesebb legyen...pipo: ahogy mondtam is neked
ha elindul a be quliet venti és hasonló a légszállítása de csendesebb, akkor cseréld ki bátran
ez az én véleményem, de szerintem nem lesz vele gond, igazából én magam nem tudok mit ajánlani neked...
sajnos most nincs időm utána keresgélni, de szerintem bátran cseréld ki, nincs veszteni valód vele
a be ouliet ventik tényleg jók, tapasztalatból mondom -
tornas
őstag
válasz
flashpointer #2128 üzenetére
Az olajozás nem is annyira jó, ezért is írtam zsírzást.
A táp eredeti ventijének a max fordulata 1650 RPM. Ha nincs túl meleg a tápban, akkor 900-1100 RPM lehet a fordulata ilyenkor.
-
tornas
őstag
válasz
flashpointer #2126 üzenetére
Hi!
Először megzsíroznám a siklócsapágyát, hátha elhalkul. Legtöbbször elcsendesedik. Hogy hogyan kell, azt itt már kitárgyaltuk sokszor.
Másodszor, ha mégsem halkul el, akkor az F12 is mehet bele. De a harmadik vezetéket nem kell bekötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest