- Melyik tápegységet vegyem?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz
arminlok
üzenetére
Nemtudom észrevetted e, h úgy válaszoltam ahogyan kell a kis nyűglődésedre. Egyébként sokszor bele van forrasztva a tápba a venti vége szóval nem nagyon úszod meg egy 5 perces munka nélkül amit gondolom véres izzadtsággal fogsz megtenni. Am ha már itt az értelmi szinteknél tartunk, megnézted már h milyen a tápod belseje? (jah bocs gondolom ahhoz is lusta voltál h te magad megnézd ezt a dolgot ami kérdést feltettél)
Lustaságodra irányult fentebbi megnyilvánulásom amire te óvodás toporzékolással válaszoltál ahelyett, h ennyi idő alatt már 3* megnézhetted volna te magad a dolgokat. Bár tudom egyszerűbb írni és várni az utasításokat mint a birkáknak a legelőn a juhásztól
Egyébként ha csere mellett döntessz nemártana tudni, h milyen az eredeti venti pontos típusa a tápodban, h azzal megegyező vagy legalábbis hasonló légszállítású, áramfelvételűt tudjanak itt ajánlani neked, szóval nem úszod meg azt az irdatlan mennyiségű 4 csavar kiszedését amivel eltávolítod a gépedbő és a másik kb 4 csavarral való munkától sem h meglásd mi van a burkolat alatt. Ezzel viszont saját magadnak is meg fogod válaszolni a kérdéseidet. De ugye én vagyok a buta fogyatékos, h nem olvasom el a fórum legelejét hanem rögtön felteszek egy kérdést mert lusta vagyok 
Norbi voltam, remélem kielégítettem kíváncsiságod és nem leszel lusta ezt végigolvasni. Puszii
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Tesla topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- További aktív témák...
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó
- 3db Coltek 12 cm kék ledes ventilátor egyesitő csatlakozóval
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Be Quiet Shadow Wings 2 PWM-900rpm 140mm ultra csendes venti pack (5db)
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyébként ha csere mellett döntessz nemártana tudni, h milyen az eredeti venti pontos típusa a tápodban, h azzal megegyező vagy legalábbis hasonló légszállítású, áramfelvételűt tudjanak itt ajánlani neked, szóval nem úszod meg azt az irdatlan mennyiségű 4 csavar kiszedését amivel eltávolítod a gépedbő és a másik kb 4 csavarral való munkától sem h meglásd mi van a burkolat alatt. Ezzel viszont saját magadnak is meg fogod válaszolni a kérdéseidet. De ugye én vagyok a buta fogyatékos, h nem olvasom el a fórum legelejét hanem rögtön felteszek egy kérdést mert lusta vagyok