-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz
arminlok #2582 üzenetére
Nemtudom észrevetted e, h úgy válaszoltam ahogyan kell a kis nyűglődésedre. Egyébként sokszor bele van forrasztva a tápba a venti vége szóval nem nagyon úszod meg egy 5 perces munka nélkül amit gondolom véres izzadtsággal fogsz megtenni. Am ha már itt az értelmi szinteknél tartunk, megnézted már h milyen a tápod belseje? (jah bocs gondolom ahhoz is lusta voltál h te magad megnézd ezt a dolgot ami kérdést feltettél)
Lustaságodra irányult fentebbi megnyilvánulásom amire te óvodás toporzékolással válaszoltál ahelyett, h ennyi idő alatt már 3* megnézhetted volna te magad a dolgokat. Bár tudom egyszerűbb írni és várni az utasításokat mint a birkáknak a legelőn a juhásztólEgyébként ha csere mellett döntessz nemártana tudni, h milyen az eredeti venti pontos típusa a tápodban, h azzal megegyező vagy legalábbis hasonló légszállítású, áramfelvételűt tudjanak itt ajánlani neked, szóval nem úszod meg azt az irdatlan mennyiségű 4 csavar kiszedését amivel eltávolítod a gépedbő és a másik kb 4 csavarral való munkától sem h meglásd mi van a burkolat alatt. Ezzel viszont saját magadnak is meg fogod válaszolni a kérdéseidet. De ugye én vagyok a buta fogyatékos, h nem olvasom el a fórum legelejét hanem rögtön felteszek egy kérdést mert lusta vagyok
Norbi voltam, remélem kielégítettem kíváncsiságod és nem leszel lusta ezt végigolvasni. Puszii
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP notebook topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- Asztalos klub
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- Lian Li UNI FAN TL LCD ventilátor szettek, fekete, normal/reverse blade
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged