Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ló úr

őstag

válasz arminlok #2582 üzenetére

Nemtudom észrevetted e, h úgy válaszoltam ahogyan kell a kis nyűglődésedre. Egyébként sokszor bele van forrasztva a tápba a venti vége szóval nem nagyon úszod meg egy 5 perces munka nélkül amit gondolom véres izzadtsággal fogsz megtenni. Am ha már itt az értelmi szinteknél tartunk, megnézted már h milyen a tápod belseje? (jah bocs gondolom ahhoz is lusta voltál h te magad megnézd ezt a dolgot ami kérdést feltettél)
    Lustaságodra irányult fentebbi megnyilvánulásom amire te óvodás toporzékolással válaszoltál ahelyett, h ennyi idő alatt már 3* megnézhetted volna te magad a dolgokat. Bár tudom egyszerűbb írni és várni az utasításokat mint a birkáknak a legelőn a juhásztól :) Egyébként ha csere mellett döntessz nemártana tudni, h milyen az eredeti venti pontos típusa a tápodban, h azzal megegyező vagy legalábbis hasonló légszállítású, áramfelvételűt tudjanak itt ajánlani neked, szóval nem úszod meg azt az irdatlan mennyiségű 4 csavar kiszedését amivel eltávolítod a gépedbő és a másik kb 4 csavarral való munkától sem h meglásd mi van a burkolat alatt. Ezzel viszont saját magadnak is meg fogod válaszolni a kérdéseidet. De ugye én vagyok a buta fogyatékos, h nem olvasom el a fórum legelejét hanem rögtön felteszek egy kérdést mert lusta vagyok :)
    Norbi voltam, remélem kielégítettem kíváncsiságod és nem leszel lusta ezt végigolvasni. Puszii :)

• ló úr

őstag

válasz arminlok #2580 üzenetére

Forrasztani nincs sok kedved, a Raider meg drága. Akarsz te vmit azzal a táppal csinálni vagy csak úgy vagy és azt várod, h az egerek összedrótozzák neked?

Új hozzászólás Aktív témák