- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
arminlok
senior tag
Óriási feladat lett volna töled annyit írni hogy a legtöbbe bele van forrasztva de ezt csak ugy fogom megtudni ha megnézem mi van a táp belsejében mert mindegyik más egyébként igen véres izzadtsággal tenném meg a forrasztást mivel nem tudok forrasztani. És igen bele van forrasztva szal inkább megveszem a raidert aztán majd ha az is hangos lesz akkor fogok elkezdeni forrasztgatni.
Magadnak is megspóróltál volna egy kört ha nem ironikusan válaszolsz, azért kösz a segitséget. -
arminlok
senior tag
Egy kérdést tettem fel nem tudom látod-e. Igaz nincs a mondat végén kérdőjel ez megtévesztő lehet számodra, de azt hittem gyengébb nyelvtani tudással rendelkező emberek is megértik, érdemes volt válaszolni. De hogy világos legyen számodra is megfogalmazom neked másképp. Van egy 80mm-es ventillátorom ami 3 pin-es van egy tápom amibe 2 pin-es csatlakozó van. Muszáj nekem forrasztanom a két kábelt vagy lehet kapni átalakítót?
-
arminlok
senior tag
Sziasztok lecserélném a tápom ventillátorát mert amit akarok venni táp (fsp raider 550) az jelenleg drága. Addig is meg legyen halk a gép. A kérdésem annyi hogy láttam valahol hogy ezt forrasztgatni kell mert a táp ventillátorok 2 pinesek ahhoz meg nincs sok kedvem. A kérdésem annyi hogy ez igy van vagy táptol függ vagy ha igy is van kilehet küszöbölnia forrasztgatást valami átalakítoval.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Extra -10% kedvezmény!
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest