Legfrissebb anyagok
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
Kifejtenéd kicsit bővebben?
Igen, sajnos csak a bequietekben, meg 1-2 Chieftech tápban van normális venti gyárilag.
Bár volt, hogy pár hétig vga nélkül maradtam, és addig passzív üzemmódban ment a gépem, és a HDD is bőven elég volt hozzá, hogy ne halljam (még csak azt sem lehet mondani, hogy valami hangos HDD lenne, ugyanis egy WD Greenről van szó).
Mondjuk szerintem is jobban jársz, ha eladod azt a CM tápot, nem egy életbiztosítás.Én biztos nem merném rábízni a gépem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű - LIAN LI Uni Fan SL-INF 120 RGB (ARGB) 2 darab fehér ventilátor
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged