- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Plazma TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- E-book olvasók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuppZ
csendes tag
smirdex: A 10mp gondolkodási idő talán annak köszönhető, hogy kicsit magasabb feszültségnél indul el a venti. Gondolom eddigre eléggé felmelegszik a táp, hogy a ventilátor indulási értékéig emelje a feszt. De ez csak tipp.
Én pont azért vettem a Nexust, mert feszültségben és áramerősségben megfelelt a Yate Loon-nak, csak max fordulatszámon kicsit kevesebb (de tűrhető) levegőt visz.
Speciel 4 tűs csatlakozása van, de a föld és a 12V egymás melletti, szélen, azokat rádugtam a két tüskére, a másik kettő lóg a levegőben. Majd szabályozza magának a táp a hőérzettől függően. Pont az volt nehéz szülés, hogy korlátozott mozgástérben, rossz rálátással, kicentizett vezetőpecekkel (vagy hogy hívják azt a kialakítást, ami a hibás bekötést hivatott akadályozni?) betaláljak a csatival a helyére. Állandóan egy lyukkal melléugrott, míg végre sikerült. Jó játék, erre azért készüljön fel lelkileg, aki szerelésre adja a fejét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest