- TCL LCD és LED TV-k
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Dell notebook topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Philips LCD és LED TV-k
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
smirdex
tag
Örömmel olvasom, hogy a Nexus bevált a Chieftec-ben. Azt hiszem én is megpróbálom. Közben előrejutottam a Coolink swif 120P ventivel. A Chieftec-ben nem indult el, de egy FSP tápba betéve indításkor 10 mp "gondolkodás" után elindul és látszólag kifogástalanul teljesít. Nem tudom másoknál hogyan indul ez a venti, de ahhoz képest, hogy sokan preferálták nálam igen érdekesen viselkedik...
-
smirdex
tag
Én egy Chieftec 400-AA-101A tápba vettem egy Coolink swif2 120p-t, de nem indíjta el csak rángatózik: (direkt 12V-on jó , feljebb olvashatod)
Most ezen Scythe ventin töröm a fejem...
Talán érdemes megmérned, hogy mennyivel indul most a venti a tápodban, mert úgy látom a nexus 6,5 voltról startol...A coolink swif2 120p 7 voltról indul, a scythe-ról nem találtam adatot... -
Kufár81
tag
75% hatásfoknál olyan 70-80 CFM-et ventin érdemes gondolkodni.
Egy pár megfontolandó darab :
Coolink SWiF2-120P [link]
(0,33A, 800 - 1700 rpm, 75 CFM, 9 - 27 db)COOLERMASTER Blademaster R4-BMBS-20PK-R0
[link]
(0,36A, 600 - 2000 rpm, 76,8 CFM, 13 - 32 db)Mind a kettő megfelel a célra és halkabb is lesz tőle a gép.
Viszont ha olcsóbban akarod megúszni, azt tudom mondani vegyél 500-1000 Ft körül meghalt márkás tápot (FSP, Chieftec,) és abból a ventilátort szedd ki (már ha jó benne). Ugyanolyan ventilátort fogsz benne találni, mint a tiedbe. Enermax és egyéb felső kategóriás itápot ne, mert lehet hogy más a csatlakozása a ventilátornak a nyákra (vékonyabb vezetékek, 3 szál csatlakozik a nyákra stb.)
Csak egy ötlet.
A döntés a tied.
u.I : Az Arctic Cooling F12 a büdös életbe nem tud 74 CFM-et. 57 CFM a reális. Volt már dolgom a ventivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Motoros topic
- Hívószám-hamisítás
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Kolink Observatory MX/HF ventilátor szettek - 4x 120 mm
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Noctua NF-F12 industrialPPC-3000 PWM 120mm - 1db
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest