- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- 3D nyomtatás
- reMarkable - paper tablet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertosz91
tag
válasz
DroiDMester #3289 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Hát nem tudom hányszor megy 100-on, de egy tuningolt procit és egy tuningolt vega 64-et kell etetni .
Ma megnéztem a garilapot és még 1 hónap gari van rajta. Már írtam a hardveres kolegának akitől vettem, majd elmondja mi a teendő. Lec-ről van szó egyébként. Más gyengébb tápot nem fogadok el, az biztos. Az értékét adják vissza, vagy javítsák. De egyébként van Raider II ha jól tudom. Meg találtam egyébként egy Cryorig QF120 CR-QFC ventilátort ami tudja a gyári venti teljesítményét ha úgy van. Amit írtál a P12-ről elhiszem, hát csak veterán vagy, és akkor lehet azt veszek bele. De majd ha ír Lec kiderül mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- 3x Lian Li UNI FAN SL-INF ventilátor szettek, Fehér, 4 PIN PWM FAN, 3 PIN ARGB LED
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest