-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ximo
tag
Köszönöm amit küldtél az nagyon hasznos volt ez alapján szerintem már meg tudom csinálni a cserét.

Abban is igazad van, hogy a YL erősebb, már megint bele zavarodtam, a m3/h és a CFM különbözőségébe, de ahogy át számítottam a mostani kb 230-240 m3/h légszállítást tud az Akasa 186 míg a Bitfenix 207m3/h-t emellett a Viper 3,12 mmH2O statikus nyomása meg több mint a Bitfenix 2,8-a, fene nehéz helyettesítő ventit találni ehelyett a hulladék helyett. A legnagyobb teljesítményű ház hűtők sem elegek ezek szerint... (még egy 10E Huf+-os Noctura jöhetne szóba, de ez ugye nem reális alternatíva)Azért hajlok még az Akasa felé mert jókat írtak róla ugyan ezzel a táppal külföldi fórumon...
Azért mielőtt nekiesek még szét szedem a tápot lehet nem is az a venti van benne amit gondolok (erről hivatalos gyári adat nincs)
Ha meg ejtettem a cserét beszámolok a tapasztalatokról
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Direct One (műholdas és online TV)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő