- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hamarosan mind begombázunk?
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Home server / házi szerver építése
- 
			  PROHARDVER! Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai: 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gyurgyevo csendes tag A zajos ventiket nem olajjal, hanem egy MILITEC nevű motorolaj adalékkal érdemes megkenni. Ez több évre megoldja a problémát, tekintettel arra, hogy viszkozításra a 
 műszerolajjal megegyezik, de van egy olyan tulajdonsága, hogy tapad a fémekhez és szinte beépül az anyagba.(prospektusa szerint kb.80C fokon Autósboltokban lehet venni, csak a ventillátor miatt nem nagyon érdemes,(kb 6000 két dl.) de egyúttal az autót is meg lehet vele adalékolni- nagyon megéri.
 Egy kicsi maradékból meg évekig lehet kenni a ventillátorokat, fegyverekbe is nagyon jó,
 egy régi légpuskával pl. csodát képes tenni. Egyébként úgy tudom a NASA is használja.
 Nem reklámozni akartam, én eredetileg az autómhoz vettem, de mióta rájöttem, hogy a ventikhez jó, nincs egy zajos ventillátorom sem.Már az újaknál is ezzel kezdem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest