- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
a metro nekem is megvan, és arra jöttem rá, hogy van ''nyerő'' stratégia, bár ezzel óvatosan fogalmaznék. ne akarj az elején rögtön összekötni mindent, inkább csak alakítgass minél hosszabb hálózatokat, akár olyanokat is, amik nem kapcsolódnak hozzád, csak arra vigyázz, hogy ezt el ne vegyék tőled. ha közben el is húznak melletted, attól még egy-két hosszú szakasszal-többet nem nagyon lehet kiépíténi- nyerő lehetsz. meg néha csinálj az ellenfélnek(feleknek) is pontot, azaz direkt köss össze neki rövidebb útvonalakat, így bár pontot szerez, de elveszed előle a lehetőséget, hogy később egy hosszab útvonalat csináljon, ez pláne jó, ha közben esetleg tudod folytatni vele a hálózatot-tudom ez csúnya dolog,
, de jól el lehet szórakozni vele...
nem feltétlenül éri meg a közepéhez kötni a pályákat, mert sokszor több pontot tudsz szerezni, ha inkább egy hosszabb útvonalat csinálsz, mint rövid, de dupla értékű szél-közép összekötővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EA Sports WRC '23
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest