- Autós kamerák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
domedee
senior tag
a metro nekem is megvan, és arra jöttem rá, hogy van ''nyerő'' stratégia, bár ezzel óvatosan fogalmaznék. ne akarj az elején rögtön összekötni mindent, inkább csak alakítgass minél hosszabb hálózatokat, akár olyanokat is, amik nem kapcsolódnak hozzád, csak arra vigyázz, hogy ezt el ne vegyék tőled. ha közben el is húznak melletted, attól még egy-két hosszú szakasszal-többet nem nagyon lehet kiépíténi- nyerő lehetsz. meg néha csinálj az ellenfélnek(feleknek) is pontot, azaz direkt köss össze neki rövidebb útvonalakat, így bár pontot szerez, de elveszed előle a lehetőséget, hogy később egy hosszab útvonalat csináljon, ez pláne jó, ha közben esetleg tudod folytatni vele a hálózatot-tudom ez csúnya dolog,
, de jól el lehet szórakozni vele...
nem feltétlenül éri meg a közepéhez kötni a pályákat, mert sokszor több pontot tudsz szerezni, ha inkább egy hosszabb útvonalat csinálsz, mint rövid, de dupla értékű szél-közép összekötővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest