- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teko001
őstag
válasz
Bile Demon #62798 üzenetére
100
-
Sziasztok,
Speedport Home Gateway, Speedport W 724 Type Ci van az egyik ismerősömnél. Frissen kötötték be, a telefonja csatlakozik a wifijére, a laptop nem. Mitől tud ilyet csinálni a router? Pár nap múlva megyek hozzá belenézni, de addig is ha valaki tudna tippet adni, akinek már van tapasztalata, megköszönném.
Köszi előre is
-
Bile Demon
őstag
üdv,
DVB-C vételnél milyen "hálózat azonosítót" kell beállítani? Csatorna kereséshez kéri a TV (2010-es Pana).
-
-
dr.bubo
őstag
válasz
Sanzaa #62794 üzenetére
Két lehetőséged van:
1.Elköltözöl a 29-es körzetbe és előfizetsz a UPC ADSL-ére, az Annex A-t használ, ott tudod használni a cuccodat.
2. Neten vetted a routert? Küld vissza 14 napod van rá. Vagy cseréltesd ki olyanra, ami tudja az Annex B-t.A webshoppokat ismerve lehet, hogy az 1-es egyszerübb megoldás.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Gubek-Einste #62789 üzenetére
Advanced Setup/ADLS Mode alatt: ADSL2, ADSL2+, G.DMT, T1.413, G.lite
Advanced Setup/ADSL Type alatt: Annex A, Annex I, Annex A/L, Annex M, Annex A/I/J/L/MInterface Setup alatt:
Virtual Circuit: PVC0-tól PVC7-ig
VPI:1
VCL:32
PPPoA/PPPoE, Dynamic IP, Static IP stb...Ezen kívül még jócskán vannak beállítások, persze, de ezeket tartottam fontosnak.
-
kisapa
senior tag
válasz
Sanzaa #62788 üzenetére
Annak idején én is vettem egy saját modemet de csak akkor működött ha valamit átállítottak a központban. Be kellett telefonálnom és kérni kellett,hogy én a sajátomat szeretném használni. Persze lehet ,hogy a te általad vásárolt modem nem is tud működni a telekom hálózatán.
-
válasz
M_AND_Ms #62776 üzenetére
T hivatalosan forgalmaz EoC eszközt is.
#62788 Sanzaa
Sajnos belefutottál az ilyen kombo eszközök hibájába.
Milyen beállítási lehetőségek vannak az eszközben? -
Sanzaa
senior tag
Sziasztok!
Adsl netem van, pstn telefonnal a Telekomtól. Dlink modem+dlink routerrel, szűrővel, 10 Mbps.
Vettem egy TP-Link TD-W8961ND router+modem kombót, de nem tudom beüzemelni.
A felhasználónév+jelszó jó, a régi cucc megy vele. De az új 651-es hibát ír.. A szűrőből a modem szál van csatlakoztatva a router kombó telefon bementéhez, ahogy lennie kell.
Mi lehet a baj? A TP-Link menüjében be kellene még állítanom valamit?
Mall.hu-tól vettem, de nem nagyon akarnám visszaküldeni. -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
takikacska #62786 üzenetére
Az nem egy router, hanem egy HGW (Home GateWay) és igen, visszafelé kompatibilis.
-
takikacska
csendes tag
Sziasztok
Az a kérdésem lenne hogy a ZTE Zxdsl 931VII v2.0 router vdsl helyett képes kezelni az adsl szabvány is vagy csak vdsl-re alkalmas?
-
bopeti98
őstag
válasz
DJ. Ru$y #62782 üzenetére
Én úgy tudtam hogy ez egy Telekommal foglalkozó topik, ahova le lehet írni a céggel, és annak szolgáltatásaival kapcsolatos véleményedet, észrevételed, vagy problémádat.
Tisztában vagyok vele hogy nem hivatalos ügyfélszolgálati elérhetőségre írtam, és természetesen nem is ettől a hozzászólásomtól fogom várni a megoldást, de nem láttam akadályát hogy puszta észrevételként kiírjam a dolgot.
Majd írok nekik hivatalos elérhetőségre is, bár valószínűleg már most is tudják hogy át kéne állni HTML5-re. -
bopeti98
őstag
A Telekom igazán áttérhetne HTML5-ös lejátszóra a TV GO webes felületén, mert ez a mostani megoldás elég bugos.
Negyed óra után függetlenül az internet kapcsolat minőségétől elkezd akadni az egész, vagy egyszerűen csak kilép az élő adásból.
Tegnap is néztem, majd a műsor kellős közepén magától leállt az adás, és csak egy böngésző restart után indult el újra, de aztán pár perc után újra leállt. Így nem sok értelme van. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
#73820095 #62774 üzenetére
Azt én egy kép alapján honnét tudjam? (Megjegyzem sok más hülyeséget lehet találni a neten - pl RCA-HDMI átalakítót, csodamatracot, wifi térerő erősítő sprayt, vagy akár pénisznövelőt)
A tény, hogy csak úgy utp-koax konverziót nem lehet elvégezni. Persze ha a kábeleket csak arra használod, hogy egy zsebtelepet és egy zseblámpaizzót összeköss, akkor igen, használhatod (valahogy), ott csak az a lényeg, hogy két vezeték össze legyen kötve.
De értsd meg a koax kábel kialakítása, átmérője, mérete, és minden egyéb fizikai paramétere nem véletlenül úgy van, ahogy van. Ugyanúgy nem véletlen az UTP kábel kialakítása sem
Koax kábel
UTP kábel -
M_AND_Ms
veterán
válasz
#73820095 #62770 üzenetére
A gond ott van, hogy a koaxon utazó jel nem tud utazni utp kábelen.
A koax egy jelvezeték plusz a meghatározott fizikai elrendezésű (meghatározott sugarú körben a jelvezeték körül) árnyékolás.
Az utp meg több vezeték, páronként meghatározott módon egymás köré csavarva.Mindkét kábel teljesen más fizikai jellemzőkkel bíró jel továbbítására alkalmas, amik egymással nem csereszabatosak
-
-
TomKiss
tag
válasz
kisapa #62766 üzenetére
Kaptam leírást, de az a felvevős boxhoz adott távirányítót mutatja be, azon meg van egy "tv/stb" gomb, amivel át lehet váltani. Azt be is tudtam állítani, azzal nincs probléma. (köszi a linket, de ezek mindegyike egy másik távirányítót mutat be, nem azt amit a képen mutattam
)
@62765 - nekem az is jó lenne, ha ki/be kapcsolni tudná, de sehogyan sem sikerül rávenni. Próbáltam az eredeti távirányítóval szembefordítani, de nem sikerült.
-
taki01
őstag
válasz
aprokaroka87 #62750 üzenetére
Alkalmas csak kell a koax végére egy enthernet koax átalakító.
-
TomKiss
tag
-
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Más is tapasztalta, hogy egyre instabilabb a Cisco EPC3925 router? Utóbbi időben csomószor megszakad a vezetékes kapcsolat, és a gép azt érzékeli, hogy nincs a kábel bedugva. Egy ki-bekapcs és helyreállt. Tegnap meg a wifi vacakolt, a telefonomat hol felengedte, hol nem, majd amikor kitöröltem a telefonomból az ssid-t, és újracsatlakozni próbáltam a hálóhoz, nem tudott csatlakozni. Egy ki-bekapcs ezt is megoldotta. Ha sokat szarakodik még így a router érdemes bejelentenem, hogy cseréljék ki, vagy ilyenek? -
törölt tag
A napokban már mi is nézelődünk Telekom irányba, mivel a másik szolgáltatónknál már lemondtuk a szolgáltatást. A címünkre - hasonlóan, mint páran itt jelezték - csak az 50-es netet engedélyezni megrendelni a honlap, semmi mást. Ha aktuális lesz, rákérdezünk, hogy most csak azt lehet mostantól, vagy lehet esetleg 20Mbit/s is, mivel nekünk az is elég lenne. Az 50Mbit/s net elérhetősége arra enged következtetni, hogy nálunk is VDSL2 van.
-
válasz
aprokaroka87 #62755 üzenetére
Használni nem fogja tudni de technikailag lesz netje az IPTV miatt.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #62753 üzenetére
akkor is ha az illető nem kérte külön az internetet?
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #62750 üzenetére
Üdv.!
Ha Telekom analóg kábel TV-je volt, akkor az IPTV, internet, telefon ebben az esetben is koax kábelen érkezik. Hasonlóan, mint munkatársamnál is.
-
válasz
aprokaroka87 #62752 üzenetére
Ha van behúzva a koax mellett UTP kábel is akkor nem fognak de ha nincsen akkor kell fúrni.
Mivel az IPTV internet alap ((Internet Protocol Television a jelentése) így természetesen lesz net is. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #62751 üzenetére
tehát elvileg nem fognak fúrni?
2 tv lesz eggyik lcd a másik katodsugárcsöves.
Ezzel amúgy technikailag internet is lesz? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Nők, nőügyek (18+)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Packeta
- Mobilinternet
- Linux kezdőknek
- Mozilla Firefox
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest