- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz jansky1 #62749 üzenetére
Másodlagos eszköznek a beüzemelésével meg lehet növelni a lefedett terület nagyságát.
#62750 aprokaroka87
Kapni fog egy HGW-t a koax kábelre, abból fog majd menni a box-okhoz 1-1 UTP kábel.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Gubek-Einste #62751 üzenetére
tehát elvileg nem fognak fúrni?
2 tv lesz eggyik lcd a másik katodsugárcsöves.
Ezzel amúgy technikailag internet is lesz? -
titán
válasz aprokaroka87 #62752 üzenetére
Ha van behúzva a koax mellett UTP kábel is akkor nem fognak de ha nincsen akkor kell fúrni.
Mivel az IPTV internet alap ((Internet Protocol Television a jelentése) így természetesen lesz net is.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #62750 üzenetére
Üdv.!
Ha Telekom analóg kábel TV-je volt, akkor az IPTV, internet, telefon ebben az esetben is koax kábelen érkezik. Hasonlóan, mint munkatársamnál is.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Gubek-Einste #62753 üzenetére
akkor is ha az illető nem kérte külön az internetet?
-
titán
válasz aprokaroka87 #62755 üzenetére
Használni nem fogja tudni de technikailag lesz netje az IPTV miatt.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
törölt tag
A napokban már mi is nézelődünk Telekom irányba, mivel a másik szolgáltatónknál már lemondtuk a szolgáltatást. A címünkre - hasonlóan, mint páran itt jelezték - csak az 50-es netet engedélyezni megrendelni a honlap, semmi mást. Ha aktuális lesz, rákérdezünk, hogy most csak azt lehet mostantól, vagy lehet esetleg 20Mbit/s is, mivel nekünk az is elég lenne. Az 50Mbit/s net elérhetősége arra enged következtetni, hogy nálunk is VDSL2 van.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Más is tapasztalta, hogy egyre instabilabb a Cisco EPC3925 router? Utóbbi időben csomószor megszakad a vezetékes kapcsolat, és a gép azt érzékeli, hogy nincs a kábel bedugva. Egy ki-bekapcs és helyreállt. Tegnap meg a wifi vacakolt, a telefonomat hol felengedte, hol nem, majd amikor kitöröltem a telefonomból az ssid-t, és újracsatlakozni próbáltam a hálóhoz, nem tudott csatlakozni. Egy ki-bekapcs ezt is megoldotta. Ha sokat szarakodik még így a router érdemes bejelentenem, hogy cseréljék ki, vagy ilyenek? -
titán
-
TomKiss
tag
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
TomKiss
tag
válasz #73820095 #62762 üzenetére
hogy erre nem gondoltam
Mindössze annyi a baj, hogy ezt adták a box-hoz, azt szépen kezeli is, de a tv-gomb nem vezérli az LG tv-t. Gondolom valahogy lehet programozni, de sehol nem találok róla semmit, de még csak azt sem, hogy esetleg milyen tv-hez lenne jó"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
taki01
őstag
válasz aprokaroka87 #62750 üzenetére
Alkalmas csak kell a koax végére egy enthernet koax átalakító.
[ Szerkesztve ]
-
TomKiss
tag
válasz kisapa #62766 üzenetére
Kaptam leírást, de az a felvevős boxhoz adott távirányítót mutatja be, azon meg van egy "tv/stb" gomb, amivel át lehet váltani. Azt be is tudtam állítani, azzal nincs probléma. (köszi a linket, de ezek mindegyike egy másik távirányítót mutat be, nem azt amit a képen mutattam )
@62765 - nekem az is jó lenne, ha ki/be kapcsolni tudná, de sehogyan sem sikerül rávenni. Próbáltam az eredeti távirányítóval szembefordítani, de nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."
-
-
M_AND_Ms
veterán
válasz #73820095 #62770 üzenetére
A gond ott van, hogy a koaxon utazó jel nem tud utazni utp kábelen.
A koax egy jelvezeték plusz a meghatározott fizikai elrendezésű (meghatározott sugarú körben a jelvezeték körül) árnyékolás.
Az utp meg több vezeték, páronként meghatározott módon egymás köré csavarva.Mindkét kábel teljesen más fizikai jellemzőkkel bíró jel továbbítására alkalmas, amik egymással nem csereszabatosak
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
M_AND_Ms
veterán
válasz #73820095 #62774 üzenetére
Azt én egy kép alapján honnét tudjam? (Megjegyzem sok más hülyeséget lehet találni a neten - pl RCA-HDMI átalakítót, csodamatracot, wifi térerő erősítő sprayt, vagy akár pénisznövelőt)
A tény, hogy csak úgy utp-koax konverziót nem lehet elvégezni. Persze ha a kábeleket csak arra használod, hogy egy zsebtelepet és egy zseblámpaizzót összeköss, akkor igen, használhatod (valahogy), ott csak az a lényeg, hogy két vezeték össze legyen kötve.
De értsd meg a koax kábel kialakítása, átmérője, mérete, és minden egyéb fizikai paramétere nem véletlenül úgy van, ahogy van. Ugyanúgy nem véletlen az UTP kábel kialakítása sem
Koax kábel
UTP kábelAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
bopeti98
őstag
A Telekom igazán áttérhetne HTML5-ös lejátszóra a TV GO webes felületén, mert ez a mostani megoldás elég bugos.
Negyed óra után függetlenül az internet kapcsolat minőségétől elkezd akadni az egész, vagy egyszerűen csak kilép az élő adásból.
Tegnap is néztem, majd a műsor kellős közepén magától leállt az adás, és csak egy böngésző restart után indult el újra, de aztán pár perc után újra leállt. Így nem sok értelme van.[ Szerkesztve ]
-
bopeti98
őstag
válasz DJ. Ru$y #62782 üzenetére
Én úgy tudtam hogy ez egy Telekommal foglalkozó topik, ahova le lehet írni a céggel, és annak szolgáltatásaival kapcsolatos véleményedet, észrevételed, vagy problémádat.
Tisztában vagyok vele hogy nem hivatalos ügyfélszolgálati elérhetőségre írtam, és természetesen nem is ettől a hozzászólásomtól fogom várni a megoldást, de nem láttam akadályát hogy puszta észrevételként kiírjam a dolgot.
Majd írok nekik hivatalos elérhetőségre is, bár valószínűleg már most is tudják hogy át kéne állni HTML5-re. -
takikacska
csendes tag
Sziasztok
Az a kérdésem lenne hogy a ZTE Zxdsl 931VII v2.0 router vdsl helyett képes kezelni az adsl szabvány is vagy csak vdsl-re alkalmas?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz takikacska #62786 üzenetére
Az nem egy router, hanem egy HGW (Home GateWay) és igen, visszafelé kompatibilis.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Sanzaa
senior tag
Sziasztok!
Adsl netem van, pstn telefonnal a Telekomtól. Dlink modem+dlink routerrel, szűrővel, 10 Mbps.
Vettem egy TP-Link TD-W8961ND router+modem kombót, de nem tudom beüzemelni.
A felhasználónév+jelszó jó, a régi cucc megy vele. De az új 651-es hibát ír.. A szűrőből a modem szál van csatlakoztatva a router kombó telefon bementéhez, ahogy lennie kell.
Mi lehet a baj? A TP-Link menüjében be kellene még állítanom valamit?
Mall.hu-tól vettem, de nem nagyon akarnám visszaküldeni.Lenovo Vibe Z2 Pro
-
titán
válasz M_AND_Ms #62776 üzenetére
T hivatalosan forgalmaz EoC eszközt is.
#62788 Sanzaa
Sajnos belefutottál az ilyen kombo eszközök hibájába.
Milyen beállítási lehetőségek vannak az eszközben?[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
kisapa
senior tag
válasz Sanzaa #62788 üzenetére
Annak idején én is vettem egy saját modemet de csak akkor működött ha valamit átállítottak a központban. Be kellett telefonálnom és kérni kellett,hogy én a sajátomat szeretném használni. Persze lehet ,hogy a te általad vásárolt modem nem is tud működni a telekom hálózatán.
-
Sanzaa
senior tag
válasz Gubek-Einste #62789 üzenetére
Advanced Setup/ADLS Mode alatt: ADSL2, ADSL2+, G.DMT, T1.413, G.lite
Advanced Setup/ADSL Type alatt: Annex A, Annex I, Annex A/L, Annex M, Annex A/I/J/L/MInterface Setup alatt:
Virtual Circuit: PVC0-tól PVC7-ig
VPI:1
VCL:32
PPPoA/PPPoE, Dynamic IP, Static IP stb...Ezen kívül még jócskán vannak beállítások, persze, de ezeket tartottam fontosnak.
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
dr.bubo
őstag
válasz Sanzaa #62794 üzenetére
Két lehetőséged van:
1.Elköltözöl a 29-es körzetbe és előfizetsz a UPC ADSL-ére, az Annex A-t használ, ott tudod használni a cuccodat.
2. Neten vetted a routert? Küld vissza 14 napod van rá. Vagy cseréltesd ki olyanra, ami tudja az Annex B-t.A webshoppokat ismerve lehet, hogy az 1-es egyszerübb megoldás.
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
-
titán
-
Bile Demon
őstag
üdv,
DVB-C vételnél milyen "hálózat azonosítót" kell beállítani? Csatorna kereséshez kéri a TV (2010-es Pana).
Bruhe
-
Sziasztok,
Speedport Home Gateway, Speedport W 724 Type Ci van az egyik ismerősömnél. Frissen kötötték be, a telefonja csatlakozik a wifijére, a laptop nem. Mitől tud ilyet csinálni a router? Pár nap múlva megyek hozzá belenézni, de addig is ha valaki tudna tippet adni, akinek már van tapasztalata, megköszönném.
Köszi előre is
Mutogatni való hater díszpinty
-
Teko001
őstag
válasz Bile Demon #62798 üzenetére
100
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest