- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! 3 hónapja vagyok Nikon D50 tulajdonos, nemrég beszereztem egy UV szűrőt, inkább csak obivédelemre. Azóta pár képnél észrevettem, hogy becsillant a szűrő (Oldalról sütő nap), illetve a szűrőre tapadt kis kosz szemek mintha a képen is látszanának, ezt a koszos frontlencsénél sosem vettem észre. Egyszer felmerült bennem a kérdés, hogy kell-e nekem ez az UV szűrő a gépre...??. Nézegettem az e-digital honlapján, mondom kellene rendelni egy gumisapkát, ez biztos jó dolog lehet, becsillanás ellen, ha van szűrő, ha nincs. Ezt néztem ki: [link] .Ez felmenne a D50 kitobijára ugye? Érdemes ilyet venni rá.?
Tudom hogy sokat kérdezek, de a végére hagytam a legfontosabb kérdésem, ami miatt elkezdtem ezt a hozzászólást. Tehát jön a nyár, jön a napsütés (szerintem kitaláltátok), mondom be kellene szerezni egy polárszűrőt. Használni még nem használtam, de annyit tudok róla, hogy nem mindegy hogyan áll a szűrő, ha jól olvastam, van rajt valami kis jel, annak kell a nap fele néznie. Na, de az objektív vége, ahova a szűrő is felkerül, fókuszáláskor elmozdul, forog.... Lehet használni azért polárszűrőt?
Bocsánatot kérek, ha láma dolgokat kérdeztem, de mióta az új gépre fölraktam tájékozódás nélkül az 50V talpfeszültségű vakut (Úgy néz ki semmi baja nem lett a gépnek), azóta úgy vagyok, mielőtt olyan dologba kezdek, amihez nem értek, megkérdezem az okosabbakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest