- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Modding és elektronikai kérdések
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
timmccansy
újonc
Ha jobban belegondolok bőven elég egy konnektor, beledugok egy 3as hosszabbítót és meg van oldva a probléma. Ami fontosabb hogy legalább 550W legyen, továbbá hogy mikor áramingadozás van azonnal átkapcsoljon aksira és ne kapcsoljon ki a számítógép. Azt olvastam hogy ezt csak az online tudja, de lehet hogy ez így nem állja meg a helyét, nem tudom. Amiket linkeltél azok viszont a teljesítmény miatt nem a legideálisabbak, kicsit kevés szerintem, vagy nem? Illetve ezek képesek azonnal átkapcsolni?
-
frpeter
Topikgazda
Nagyobb cégnél (akár már 5-6 géptől) igazából már "olcsóbb" megoldás a központi UPS. Ha már van 1-2 szerver is ezek között ott olcsóbb fenntartani egy központi szünetmentest mint kisebbeket vásárolni.
Smart-nál is tudni érdemes, hogy pl a 420-620 sorozat nem szinuszos!
Amikkel egyébként gond szokott lenni, azok pont a Smart 420-620, valamint Back-ekből az RS széria 800-1000-1200-1500. Kevéssé problémás, de még mindig nem az igazi az ES, azaz az elosztó formájú. A többi eléggé megbízható.
Bár most hogy kijött idén az újabb széria, megint kérdés, hogy ezekkel mi lesz. BX-CI meg SMC... Ugyebár lebutított belépő szériák...UPSakku.hu - a legjobbak a legjobb áron
-
Doky586
nagyúr
Nekem is aktív PFC-s tápom van (Thermaltake 430W) egy BE550G-GR -el már 1éve és semmi gond, tökéletesen működik..
Úgyhogy ezt a szinuszos dolgot szerintem városi legendának lehet minősíteni.
Persze lehet hogy a tápom a szünetmentes áthidalási ideje alatt (azon pár percig) nem képes az adatlapja szerinti 82%-os hatásfokkal működni, hanem kevesebbet tud addig, de ez a gyakorlatban sose jelentett problémát, mindig rendesen áthidalta a szüneteket, a működő PC és NAS és Router és Modem és stb semmit nem vett belőle észre..Anubis_9: Szerintem is marketing fogás, főleg mivel a PFC tápoknak leginkább cégeknél van értelme alol sok tucat PCtáp megy egyszerre. Otthon csak azért jó mert nincs rajta 110/230V kapcsoló...
[ Szerkesztve ]
-
Anubis_9
őstag
Nekem is ugyan ez a problémám: nálunk a cégnél kb. 10-15 gép megy átlagos Back-USP APC szünetmentesekkel, amik mindenféle meggondolás nélkül lettek beállítva. Eddig egyiknél sem volt gond, amikor áramszünet volt, ezek áram alatt tartották őket. Ez nem csak egy marketing fogás az APC-től? "Vedd meg a színoszost 50.000-ért, mert a te tápodhoz az kell".
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
frpeter
Topikgazda
Röviden, mert ezek a tápok érzékenyebbek a jel ingadozásra.
Olyan ez pl, mint régen a lovaskocsik elmentek közel kerek kerékkel is, ma meg a modernebb autóknál ha pár gramm eltérés van a centírban (azon felül, hogy teljesen kerek), már ráz minden.UPSakku.hu - a legjobbak a legjobb áron
-
Proci85
senior tag
-
Cobra.
őstag
Szabvány akku van minden szünetmentesben, szóval bármikor tudod a gyári(feliratos)nál jóval olcsóbbal pótolni. FSP-nél tapasztalatok szerint az akkuk minősége a problémás, nem sokkal garancia idő után meghalnak, de maga a szünetmentes résszel csak elvétve voltak gondok. Eaton néven forgalmaznak jó és kevésbé jó egységeket, de általában jók. APC modelljei viszont erősen túlárazottak.
-
*Ropi*
félisten
Keresd itt a fórumon mno kollégát: megfelelő akkukat fogsz kapni tőle. A gyári akkukban a márkát fizeted meg, attól drágák.
Egyébként a B.B.Battery, CSB, Genesis, Panasonic, Vision, Yuasa márkák az ajánlottak: ezeket nyugodtan veheted az eredetiéhez passzoló paraméterekkel.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
*Ropi*
félisten
Az FSP EP850-ben és az EP1000-ben sincs még ventilátor, így szinte némák (ha a traktort leszámítod, amikor az inverter működik ). Mindkettő vonal interaktív és AVR-es, tehát ha magas a feszkó akkor csökkenti, ha alacsony, akkor meg besegít.
Nekem 1000 és 1500 van: az utóbbit csak azért nem ajánlom mert az már ventilátoros hűtésű és AVR módban is használja.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Cobra.
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KábelszatNet-2002 Kft.
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest