-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
Bár most nem vágom, hogy a chief 420-as , az ATX 2.0 -ás verziója PFC-s -e, de nálam egy APC smart 600-as szünetmentes táppal vígan megy. Az APC-t már vagy 3-4 éve vettem 6k-ért, és azóta tökéletesen bírja. Ha áramszünet van, jó ideig elbírja a gépem. Még nem próbáltam mi a vége, de 15 percet eddig vitte moncsival együtt.
Szóval ha a chief tápom PFC-s, akkor vszínű elég lenne neked is egy ilyen akár használt APC beszerzése gondolom. Ilyet meg akár banki selejtezésekből is lehet szerezni.
Viszont ha jól tudom a BACK-up sorozat az APC-knél nem tud sinus jelet, esetleg egy két speckós darab, csak a SMART-ok tudnak sinust adni.
Remélem megoldódik a gond! -
Daywalker
addikt
Az APC sem (legalábbis nem mindegyik) állít elő sinus jelet. Nekem Bacuk UPS RS 500 van, és ez is csak stepped sine wave-t ad. Ezt sem bírta a Chieftecl. Pontosabban ment, csak ha éppen akkuról kellett volna táplálni a gépet, akkor nem használt semmit ->gép kikapcs.
A simulated sine wave sem lesz jó szerintem, mert olvastam, hogy másnak is akadtak vele problémák. Nálam tápcsere segített -
LukE
veterán
a: vigyel egy szkopot es nezz ra a kimenetere
b: vidd el a tapod (vagy az egesz geped), es ha mukodik gond nelkul, elviszed.
(az 1 dolog, hogy mit irnak ra, egy masik, hogy a tervezo minek tervezte, es megint egy masik, hogy mit szedtek ki belole koltseghatekonysag cimszoval...)
Új hozzászólás Aktív témák
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- APC SMX1500RMI2U
- EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest