- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mert talán nincs az embernek pénze?
Pl én is azért vettem használtam, mert ezt ki tudtam fizetni. 2 új akkuval amire van 1 év gari került 15K-ba postával együtt. Mivel már a 700-as Smartot nem gyártják, van helyette 750-es, ami 75K. Azért ennyit már nem akartam/tudtam álldozni rá, és szerintem nem csak én vagyok ezzel így. Nekem fontos volt hogy szinuszos legyen és ne kvázi szinuszos, illetve hogy elég legyen a teljesítménye hogy a gépemet kiszolgálja.
Lehet veni 500-as backeket is már itt használtan 8-10K körül de azzal semmit se érek, mivel kevés a gépemhez. Mellesleg akitől vettem, az szünetmentesek javításával, felújításával, és forgalmazásával foglalkozik, és mondta hogy nem 1-2 régebbi 600-as smart is gond nélkül üzemel a mai napig, pedig azok már tényleg nem mai gyerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- APC BX1400UI szünetmentes tápegység, új aksikkal!
- Eladó Eaton 5S700 szünetmentes tápegység (UPS) Új akkumulátorral!
- EATON Protection Station 500 FR - akku nélkül
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- JÉG!! EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest