Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz bpmcwap #23645 üzenetére

    Ajánlani konkrét darabot nem tudok, 5-6 évente cserélgetem a szünetmenteseket, azt is mindig fejlesztés okán, nem pedig elavulás- végzetes hiba miatt, és az elmúlt 10 évben össz 5 ilyen eszközöm volt, de technikailag- árban ez a másik vége, mivel sok dolog megy a szünetmentesről egyszerre (nasok, router, switchek, kamerák, tévé, műholdvevő, telekomos modem, asztali gépek, monitorok, stb stb).
    Ezekkel a kicsikkel nincs tapasztalatom, de szerintem amiben van 2 aksi meg egy usb csati, azzal már jó vagy, mások úgyis megmondják a tutit, nagy kihívás elé nem fogod egyik eszközt se állítani, inkább egy hosszabb gari lehet fő szempont.

    Az omv tuti kezeli a szünetmentest, szóval csak amiatt, hogy a router lekapcsolás is megoldott legyen, nem kell HA, mint írtam, annak a routernek mindegy, hogy okos konnektorral kapcsolod le HA-on keresztül, vagy a szünetmentes szimplán elveszi az áramot tőle a lemerülés előtt, nincs benne leállítás funkció, mindegy neki.

    Azt nézd meg, az omv-s nas mellett lesz-e annyi hely, ahova egy szünetmentest el tudsz dugni valami közepesen szellőző helyre, és egy 2m-es usb kábellel össze tudod-e dugni őket.

    [ Szerkesztve ]

    49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák