- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Napfénysüti #11297 üzenetére
Meg az első is.
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
juliabrilke #11295 üzenetére
11-es olyan volt mint amit anno a Vidi kapott a Fradi ellen: nem igazán volt az de befújták. Viszont a 2. félidő iszonyat rossz volt.
-
Komi28
senior tag
válasz
Andris837 #11289 üzenetére
Miért nem játszottak úgy már az elején mint az utolsó 10 percben?
Nem hiszem hogy fáradtak lettek volna mert akkor a végén sem hajtanak. Szerintem valami megtört a csapatban. Rossz passzok nem tudnak rendesen ívelni, nincs helyezkedés, nincs futás
A legfőbb talán nincs motíváció. -
pd
tag
válasz
LamerGyuri #11291 üzenetére
Hát jól van, feltételezem azért naivan, hogy legalább egy kicsit.
De mondjuk igaz ehhez nem is kell hozzájuk érteni, csak a helyesíráshoz. -
D.Orion
veterán
válasz
LamerGyuri #11291 üzenetére
Van másik!
-
Andris837
senior tag
Na de mégis csak kimondom.... Kib*szott szar meccs volt, nem hiszem el, hogy ilyen lélektelen sz*r játékkal kikapnak Kaposváron. Ajándék tizi ide vagy oda ezt a Kapost szét kellett volna b*szni már az első félidőben. Sándor ismét alibi, Vitor Gomes szintén, Kovács sem volt a helyzet magaslatán.
Komolyan mondom nem hiszem el...
-
pd
tag
válasz
#49155328 #11284 üzenetére
Tudom, hogy nyelvtannáciskodás, de ezt annyi embertől látom, hogy nem bírom ki.
Olyan nincs, hogy terra. Legfeljebb Terra, és akkor is a Föld, vagy a földgolyó. Tera. Egy R. Várom, mikor terjed el a meggabájt meg giggabájt.
Aki nem hiszi el, annak ajánlom figyelmébe:
Köszönöm a megértést, használjuk már helyesen! Legalább egy alapjában számítógépekhez értő tagokkal rendelkező fórumon.
-
Andris837
senior tag
válasz
Napfénysüti #11282 üzenetére
Ahhh, nem mondok semmit..
-
Andris837
senior tag
Még jó, hogy nem mentem le Kaposvárra... Ez a félidő nem ért semmit.
Remélem a második félidőre úgy jönnek ki a srácok, hogy átgázolnak a cukrosokon...Hajrá Vidi!
-
MunezXBK
nagyúr
-
honda23
aktív tag
válasz
Dare2Live #11275 üzenetére
Uncsitesóm linkelte facen, de ő már egyszer becuppantotta a u*c miatt, mert letöltött egyszer 200 gigát és lekorlátozták a minimumra...
Azonnal váltott di*ire.
Ha ez így maradna, több százezren hagynák el ezt a nulla szolgáltatót.
Hibát itt sem írnak, még nem tudják, mi okozza, persze pityu...
Di*ivel három éve semmi bajom sem volt, mindig ment a tv és a net is, ha karbantartás volt, akkor az éjfél után volt max hajnali egyik, kettőig az internet esetében!
Mondjuk a tv szolgáltatással nem vagyok megelégedve, a nettel igen. -
Andris837
senior tag
Akkor most már tudom miért nem jön az N-es oldal.. Nagyszerű! Ez végleg így marad?!
-
mokujin2
tag
Valakinek lenne pár darab olcsó/legolcsóbb dupla rétegű DVD lemeze? Maxell a legolcsóbb úgy tudom, az is bőven jó nekem.
-
nortol
senior tag
Sziasztok!
Akinek UPC nete van, nem tapasztalt fura dolgokat reggel óta?
Egy csomó oldal nem jön be nekem, más oldalak pedig vígan...Vodás nettel pedig azok is bejönnek, amik nem jönnek be a upc-ssel...
-
Komi28
senior tag
Szerintetek ez valós lehet? van ilyen kütyü?
-
bim
veterán
Antennát keresek a wi-fis routeremre amit4 éve elhagytam költözésnél és szeretném pótolni. s valakinek elfekvőben? Esetleg valami erősebb jelű is jöhet olcsóért.
Sima tplink 643 (ha jól emlékszem) -
ftb01
tag
Tudja valaki hol tudnék bőrkabátot festetni?
-
justflash
aktív tag
válasz
Napfénysüti #11259 üzenetére
Tudom, tudom, állítólag azt mondta hogy "mi ez a szar, ennyi pénzért sokkal jobbat csinálok".
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
justflash #11258 üzenetére
A Lamborghini konkrétan traktorgyártással kezdte. Abból gazdagodott meg Feruccio Lamborghini. Aztán vett egy Ferrarit de elégedetlen volt vele és mikor reklamált Enzo Ferrari elhajtotta a búsba. Ezután döntötte el hogy jobb sportkocsit épít mint a Ferrari. Röviden így kezdődött a Lambo sportkocsik története. De a lényeg hogy jóval régebb óta foglalkoznak traktorokkal mint sportautókkal.
-
justflash
aktív tag
válasz
D.Orion #11257 üzenetére
Az még hagyjám, de a Lamborghini is gyárt traktorokat, szóval trükkös a dolog, nem biztos hogy ha a lambokulcsot pörgeti a gyerek a bárpultnál akkor egy Gallardoval jár, játszik az is hogy csak szántani volt.
-
siti
őstag
válasz
Napfénysüti #11255 üzenetére
még a szag nyomokat is el tudja tüntetni
-
justflash
aktív tag
válasz
Pancsermeste #11251 üzenetére
Ezt valahogy nem látom jó befektetésnek.
Meg amúgy is, a 14,5mm-es lövedék torkolati sebessége 1000m/s.
-
-
zsotesz81
senior tag
válasz
D.Orion #11237 üzenetére
Ami valami autoelektronika 1sz. gyàrnàl van. Először szokàsos kezdőkèpernyő, tegye be a kàrtyàt stb., majd miutàn beküldtem a kàrtyàt, kiírta, hogy jelenleg karbantartàs miatt nem működik, majd jött a windows is shutting down, ès újraindult. Picit vàrtam aztàn hívtam a supportot.
Szerk: kàrtya termèszetesen blokkolva van, úgyhogy lóvè nem fog róla csak úgy leugrani
-
D.Orion
veterán
válasz
zsotesz81 #11235 üzenetére
Szombaton megyek dolgozni.
Ha gondolod ránézek, hogy bent van-e még a kártyád(szervizhiba ki van-e még írva). Melyik automata volt? Vagy csak az egy szem OTP-s van az Emerson-Fisher -el szemben?
MunezXBK: Ooo vannak ám cifra dolgok, ki tudja, hogy 4 nap alatt hova tűnhet el a kártya.
-
justflash
aktív tag
válasz
Napfénysüti #11234 üzenetére
Beszóltam az őrse, megköszönték, aszonták intézkednek.
-
zsotesz81
senior tag
Remek, vidi ipariparkban lèvő bankautomata benyelte a kàrtyàmat
, màr csak hètfőn tudnak jönni kiszedni. Remèlem mostmàr addig bent is marad
-
justflash
aktív tag
Megvolt a mai Darwin-díjas versenyző is, kivilágítatlan lovaskocsival (de még egy qrva prizma se volt rajta), beláthatatlan kanyar közepén állt meg kukoricát lopni a haverjával, persze a sáv közepén és a rövid íven, majdnem meglett.
Tényleg ennyire sík hülyék az emberek?
-
Andris837
senior tag
Van speckó nyestcsapda is, de akár csinálhatsz is, ha van rá időd + tehetséged.
Ha van szomszédnak, ismerősnek az a legjobb.
-
forras2
őstag
Sziasztok
Nem minden napi kérdéssel fordulok hozzátok.
Gyenge idegzetűek ne olvassák ezt a HSZ-tMilyen állat az, ami megöli a tyúkot, lerágja a fejét, de sem a tyúkhoz, sem a fejéhez nem nyúl hozzá?
Vér az 1 csepp sincs sehol sem, úgy hogy valszeg erre utazott.
Nyest lenne? Róka kilőve, mert az nem öl meg többet, csak 1-et, és azt el is viszi. -
siti
őstag
válasz
Motaba78 #11217 üzenetére
gyártó oldaláról van, úgy lehet megoldani melyik fusson, hogy az energia gazdálkodásban (ez amúgy power manager angolul, ami a teljesítmény lenne, de a videó játékos bejátszott is) ki lehet választani, hogy teljesítmény, vagy energia takarék. és kész. nyuszi és teknős helyett bicikli, kocsi és sportkocsi van a sima igp/igp-vga/vga beállításra. vicc.
-
Motaba78
addikt
ha a noti gyártói oldalról szeded le a drivert biztos hogy működni fog, nekem is van egy dell notim amibe intel hd4000 és amd 8730m vga van, először az intelt látja majd a gyártói oldalról a radeon driver, restart és láss csodát, választható, melyik vgan fusson az adott program.
Legalábbis nálam WIN7 Home X64, valamint WIN8.1 prof X64 alatt is működik, most érkezett meg a win8.1 telepítő amit gyorsan rá is eresztettem a notira.NE AZ AMD OLDALÁRÓL SZEDD LE A DRIVERT.
-
mokujin2
tag
Nincsen véletlenül valakinek egy olcsó DDR3 4gb 1333Mhz-es ramja?
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #11210 üzenetére
Jaja, kézi telepítés működni szokott.
Amúgy ha jól tévedek hardveresen van elqrva, a a diszkrét VGA is az IGP-n keresztül hajtja a monitort.
-
siti
őstag
amd&radeon megint bebizonyította, hogy driver fronton nulla, amit tudnak... laptopban van egy radeon, nem lehet kiválasztani, hogy csak ezt használja, ne is foglalkozzon a gép az intel proci hülyeségével (biosban csak az van hogy kettő vga vagy csak intel, mi pénzt tol be itt az intel..., driverben meg ha letiltom az igp-t, akkor elhasal a catalyst hogy tejóég, valami nem stimmel és win letiltja azt is)
catalyst nem lehet frissíteni (egyik hibás file, a beta nem tölti le végig, a harmadik telepítés közben veszi észre, hogy sorry, hiba van és kész, a letöltöm majd felismerem a kártyád program nem ismeri fel a kártyát. marad amit a géphez adtak. majd kidobjuk laptopostul.
intel meg simán frissítette a driveret, pedig már nincs is hozzá support, azért leszedte a legutóbbit magától... -
Viper26
nagyúr
1.5 de inkább 2A-s autós töltőt hol tudok venni a városban?
-
D.Orion
veterán
Nem tudom miért nem tűnik fel a focirajongóknak, hogy az NB1 másról sem szól csak a: TIPPMIX!
Viccen kívül... Nem tűnt fel még senkinek, hogy milyen komplett fordulókban születnek teljesen irreális eredmények... Ne védjük már meg szegény milliókért sétálgató játékosainak. Szánalmasak és kész! Szar se csinálnak egy-egy meccsen a magyar focisták, csak a TIPPMIX!Ennyi! Lehet flamelni!
-
gyenge47
aktív tag
E6750
4GB DDR2
msi p35 neo combo
érdekel valakit? -
Andris837
senior tag
Lenne esetleg valakinek jövő havi helyi bérlete?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest