- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- E-book olvasók
- Mini-ITX
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
WindyJoe
aktív tag
válasz martonx #23628 üzenetére
Azt elfelejtetted hogy a fsas utca egyirányú (igaz, hol erre, hol arra...)
Ott meg tudták ezt csinálni, a Sz István tér körül viszont nem, bár eleve tök fölösleges az odafestett csík főleg azok a buzi bukkanók, mivel, hogy csak a busz mehet arra.
Hát jó kis pézek mehettek el a tér, meg az út fölújítására is, de ebbe nem mennék bele, mert nem akarok MxPbant. (:
Az viszont h autók nem parkolhatnak ott kicsit javítja a környék látképét.
Amúgy van aki nem igazán foglalkozik vele. Arra járok minden nap keróval. Múltkor megyek a térnél a város felé napközben, megy előttem kb 10m-el egy kis piros kocsi. Eleve nem is hajthatott volna be oda engedély nélkül, ami nem hinném h volt neki, mivel is fogta magát a tér sarka előtt és félrehúzódott a biciklisávra és leállt. Hozzáteszem továbbra is előttem, de ekkor már 10m-re sem volt... Elhaladva mellette "barátságosan" megütögettem az autó tetejét...
Amúgy elég soxor tapasztalok olyat, hogy egy autós megelőz bicóval jobbrakanyarodása előtt 10-20m-el... Olyan is volt, h pont a fsas utcán mentem, a lófarához értem ki éppen, ahol a Tisza Lajos felől szokták az elsőbbségadást elfelejteni... de, hogy pont egy rendőrautó... alig bírtam mögötte kikerülni.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
pmheros
őstag
válasz martonx #23628 üzenetére
Szerintem megértettem azt amit írtál, ezek szerint másra gondoltál ? Értem hogy nem volt lakossági szavazás, de ahol volt ott sem számít, mert vannak dolgok amik már el vannak döntve.
SÜKET VAGYOK, NEM STÚÚÚPID (Vaklárma című filmből)
Kérdés mindenkinek : mekkora összegek voltak elkülönítve bicikli utak építésére, és mennyi lett ebből felhasználva festékre amivel építették azokat ? A választ én sem tudom.
nem vagyok tökéletes